درخواست دموکرات ها از ترامپ برای بازگشت به برجام-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

درخواست دموکرات ها از ترامپ برای بازگشت به برجام

نهادی که وظیفه تنظیم سیاست‌های حزب دموکرات در آمریکا را بر عهده دارد با تصویب قطعنامه‌ای خواستار بازگشت این کشور به توافق هسته‌ای برجام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 18
کد خبر: ۵۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر ،  «کمیته ملی حزب دموکرات» که وظیفه تنظیم سیاست‌های این حزب در آمریکا را به عهده دارد با تصویب قطعنامه‌ای، بازگشت به توافق هسته‌ای برجام را جزو اولویت‌های کلیدی خود قرار داده است.

 

وب‌سایت «نایاک‌اکشن» نوشته این قطعنامه را «یاسمین تیب»، نماینده سنای ایالتی تهیه کرده. تصویب قطعنامه در شرایطی صورت گرفته که چند سیاستمدار حزب دموکرات، آمادگی خود را برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 اعلام کرده‌اند.

 

«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان دولت‌های ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد.

 

ریاست دولت آمریکا در زمان حصول و اجرایی شدن این توافق را «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور دموکرات این کشور به عهده داشت.

بسیاری از نمایندگان کنگره و سیاستمداران جمهوری‌خواه، منتقد رویکرد باراک اوباما در مذاکرات هسته‌ای بودند و به ویژه با محدود شدن چارچوب این گفت‌وگوها به مسائل هسته‌ای و کنار گذاشته شدن مسائل موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای از آن مخالفت می‌کردند.

 

سیاستمداران حزب دموکرات با آنکه از لحاظ ضرورت محدودسازی برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران کاملاً با حزب رقیب هم‌نظرند، با آنها درباره نحوه تحقق این اهداف اختلافات تاکتیکی دارند.

 

مقام‌های حزب دموکرات در دفاع از برجام بارها تأکید کرده‌اند این توافق، به ویژه از طریق سیاستمداران طرفداران آمریکا در ایران، می‌تواند مسیر را برای گفت‌وگو درباره سایر موارد محل اختلاف با ایران و تحدید برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران فراهم کند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده