گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا

واکنش بورل به توسل فزاینده آمریکا به تحریم علیه شرکت‌های اروپایی

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از آنچه به گفته او استفاده فزاینده ایالات متحده از تحریم علیه شرکت‌های اروپایی است ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای بامداد شنبه (به وقت تهران) از آنچه به گفته او استفاده فزاینده ایالات متحده آمریکا از تحریم علیه شرکت‌های اروپایی است ابزار نگرانی کرد.

 

در این بیانیه آمده است: «من از استفاده روزافزون از تحریم یا تهدید به استفاده از تحریم توسط ایالات متحده علیه شرکت‌ها و منافع اروپایی عمیقاً نگران هستم. ما این روند رو به رشد را در مورد ایران، کوبا، دیوان بین‌المللی کیفری و اخیراً پروژه‌های نورداستریم ۲ و ترک‌استریم شاهد بوده‌ایم.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «اتحادیه اروپا اصولاً با توسل کشورهای ثالث به اعمال تحریم علیه شرکت‌های اروپاییِ در حال تجارت قانونی مخالف است. این اتحادیه علاوه بر این، اِعمال فراسرزمینی تحریم‌ها را مغایر با قوانین بین‌المللی می‌داند. سیاست‌های اروپا باید اینجا در اروپا تعیین شوند نه توسط کشورهای ثالث.»

 

اوایل ماه ژوئن امسال چند سناتور‌ آمریکایی طرحی را برای تحریم‌ تمام شرکت‌های همکار با پروژه «نورد استریم۲» ارائه کردند.

 

«تد کروز»، «جین شاهین» و «جان باروزو» از اعضای کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا به همراه «تام کاتن» و «ران جانسون»، دو سناتور دیگر این مجلس، شانزدهم خرداد ماه طرحی را معرفی کردند که خواستار تحریم تمام شرکت‌های همکار با پروژه «نورد استریم۲» است.

 

بر اساس این طرح تمام شرکت‌هایی که ارائه کننده گواهینامه، خدمات بیمه و تجهیزات بندرگاهی به پروژه نورد استریم۲ روسیه باشند تحریم خواهند شد.

 

زمانی که شرکت لوله کشی دریایی «Allseas» واقع در کشور سوئیس به دلیل تحریم‌های آمریکا فعالیت خود را در پروژه نورد استریم ۲ متوقف کرد، این پروژه نیز در اواخر سال ۲۰۱۹ به حالت تعلیق در آمد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار