گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند
مشاور سابق «یاسر عرفات» فاش کرد:

ترور عرفات از طریق خمیردندانش/پیشنهاد آمریکا به ایران برای حذف حمایت از فلسطین

«بسام ابوشریف» مشاور سابق «یاسر عرفات» رئیس پیشین تشکیلات خودگردان و رهبر سابق جنبش «فتح» فلسطین، فاش کرد که عرفات از طریق خمیردندانش ترور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 19
کد خبر: ۵۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، ابوشریف دوشنبه‌شب ضمن انتقاد از برگزاری «کنفرانس ورشو»، هدف آن را «نابود کردن مسئله فلسطین» دانست و فاش کرد «آمریکا به ایران پیشنهاد داده بود در مقابل ادامه برنامه هسته‌ای خود، مسئله فلسطین را خط بزند [و از سیاست خود حذف کند].

 

این مقام سابق فلسطینی توضیح داد که برخی، حقایق را برای یاسر عرفات واژگون جلوه دادند و مدعی شدند که مسیر توافق «اسلو» همان راه تشکیل دولت مستقل فلسطین است اما اسرائیل هیچگاه با تشکیل دولت [کشور] مستقل فلسطین تحت هیچ شرایطی موافقت نخواهد کرد و محمود عباس رئیس کنونی تشکیلات نیز «معامله قرن» را نخواهد پذیرفت.

 

به گفته ابوشریف، عرفات از طریق سمی که وارد خمیردندانش کردند ترور شد و هر وقت مسواک می‌زد مقداری از سم وارد لثه او و از آنجا وارد خونش می‌شد. او ادعا کرد که قبل از مرگ عرفات، چندین بار درباره وجود طرح‌هایی برای قتل او هشدار داده بود اما کسی توجه نکرده بود.

 

ابوشریف توضیح داد «رئیس‌[جمهور] عرفات خجالت می‌کشید که پیشنهادهای مرا بپذیرد مبنی بر اینکه از آشپزخانه‌اش غذا نخورد یا از کسی دارو نگیرد و داوطلب شدم که خودم و خانواده‌ام این مسئولیت را بر عهده بگیریم. نامه مکتوبی برای فرستادم و او هم به اطرافیانش ارجاع داد و برخی هستند که وجود این نامه را تکذیب می‌کنند».

 

او توضیح داد که یک روزنامه‌نگار اسرائیلی به او گفته بوده که اسرائیل قصد دارد «دو روباه پیر» را که منظورش عرفات و آریل شارون بود، ترور کند و همان عوارض را نیز شارون دچار شده بود.

 

این مقام فلسطینی در پایان توضیح داد که یک روزنامه‌نگار آمریکایی نام اسم سمی که عرفات با آن ترور شد را به او گفته و آن را «تالیم» (Thallium) اعلام کرده است.

 

یاسر عرفات معروف به ابوعمار در نوامبر سال ۲۰۰۴ در بیمارستان نظامی پرسی در حومه پاریس و در نتیجه ترور درگذشت. او رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از زمان تأسیس در ۱۹۹۶، رئیس سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) از سال ۱۹۶۹ و رئیس و مؤسس جنبش فتح از سال ۱۹۵۹ تا هنگام فوت بود.

 

آذرماه گذشته «بسام ابوشریف» همچنین فاش کرده بود که صورت‌جلسه‌ نشستی را در اختیار دارد که ثابت می‌کند ترور عرفات با اطلاع و موافقت حکومت آل سعود بوده و جرج بوش پسر رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در جلسه با آریل شارون نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به او گفته که آل سعود با ترور عرفات موافقت کرده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار