هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد
مشاور سابق «یاسر عرفات» فاش کرد:

ترور عرفات از طریق خمیردندانش/پیشنهاد آمریکا به ایران برای حذف حمایت از فلسطین

«بسام ابوشریف» مشاور سابق «یاسر عرفات» رئیس پیشین تشکیلات خودگردان و رهبر سابق جنبش «فتح» فلسطین، فاش کرد که عرفات از طریق خمیردندانش ترور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 19
کد خبر: ۵۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، ابوشریف دوشنبه‌شب ضمن انتقاد از برگزاری «کنفرانس ورشو»، هدف آن را «نابود کردن مسئله فلسطین» دانست و فاش کرد «آمریکا به ایران پیشنهاد داده بود در مقابل ادامه برنامه هسته‌ای خود، مسئله فلسطین را خط بزند [و از سیاست خود حذف کند].

 

این مقام سابق فلسطینی توضیح داد که برخی، حقایق را برای یاسر عرفات واژگون جلوه دادند و مدعی شدند که مسیر توافق «اسلو» همان راه تشکیل دولت مستقل فلسطین است اما اسرائیل هیچگاه با تشکیل دولت [کشور] مستقل فلسطین تحت هیچ شرایطی موافقت نخواهد کرد و محمود عباس رئیس کنونی تشکیلات نیز «معامله قرن» را نخواهد پذیرفت.

 

به گفته ابوشریف، عرفات از طریق سمی که وارد خمیردندانش کردند ترور شد و هر وقت مسواک می‌زد مقداری از سم وارد لثه او و از آنجا وارد خونش می‌شد. او ادعا کرد که قبل از مرگ عرفات، چندین بار درباره وجود طرح‌هایی برای قتل او هشدار داده بود اما کسی توجه نکرده بود.

 

ابوشریف توضیح داد «رئیس‌[جمهور] عرفات خجالت می‌کشید که پیشنهادهای مرا بپذیرد مبنی بر اینکه از آشپزخانه‌اش غذا نخورد یا از کسی دارو نگیرد و داوطلب شدم که خودم و خانواده‌ام این مسئولیت را بر عهده بگیریم. نامه مکتوبی برای فرستادم و او هم به اطرافیانش ارجاع داد و برخی هستند که وجود این نامه را تکذیب می‌کنند».

 

او توضیح داد که یک روزنامه‌نگار اسرائیلی به او گفته بوده که اسرائیل قصد دارد «دو روباه پیر» را که منظورش عرفات و آریل شارون بود، ترور کند و همان عوارض را نیز شارون دچار شده بود.

 

این مقام فلسطینی در پایان توضیح داد که یک روزنامه‌نگار آمریکایی نام اسم سمی که عرفات با آن ترور شد را به او گفته و آن را «تالیم» (Thallium) اعلام کرده است.

 

یاسر عرفات معروف به ابوعمار در نوامبر سال ۲۰۰۴ در بیمارستان نظامی پرسی در حومه پاریس و در نتیجه ترور درگذشت. او رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از زمان تأسیس در ۱۹۹۶، رئیس سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) از سال ۱۹۶۹ و رئیس و مؤسس جنبش فتح از سال ۱۹۵۹ تا هنگام فوت بود.

 

آذرماه گذشته «بسام ابوشریف» همچنین فاش کرده بود که صورت‌جلسه‌ نشستی را در اختیار دارد که ثابت می‌کند ترور عرفات با اطلاع و موافقت حکومت آل سعود بوده و جرج بوش پسر رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در جلسه با آریل شارون نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی به او گفته که آل سعود با ترور عرفات موافقت کرده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار