تومور یک‌ونیم کیلویی از بدن بیمار ۶۰ ساله در آباده خارج شد حکم انفصال از خدمت شهردار اوشان فشم میگون صادر شد رگبار و رعدوبرق در اغلب مناطق کشور تا سه‌شنبه پلیس راهور: موتورسیکلت بدون پلاک و گواهینامه نداریم تردد روان در تمام محورهای شمالی کشور بارش باران و صاعقه در 25 استان تا سه‌شنبه هشدار پلیس فتا درباره شگرد وعده درآمدهای بالا در آگهی‌های استخدامی میانگین دریافتی معلمان فقط ۲۹ میلیون تومان است ۱۳۰۰ مدرسه آسیب دیده از جنگ در کشور بازسازی شد تاکید بر پرداخت مطالبات مالباختگان؛ تعیین ضرب‌الاجل چگونه از پزشک خانواده و نظام ارجاع خدمات بگیریم؟ هوای قابل‌قبول تهران با شاخص 98 سامانه بارشی جدید در راه ایران / هشدار نارنجی برای ۱۲ استان / باران، برف و رعدوبرق تا شنبه ادامه دارد معاینه فنی اولیه تاکسی‌های تهران رایگان شد مبتلایان به ایدز و حاملان ویروس HIV از سربازی معاف دائم می‌شوند انهدام باند ۵ نفره فرا استانی سرقت طلاجات شهروندان

نحوه پرداخت حقوق حق التدریسی‌ها و خرید خدمات برای سال تحصیلی آینده

نحوه پرداخت حقوق حق التدریسی‌ها و خرید خدمات برای سال تحصیلی آینده معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گفت: معلمان حق التدریس آزاد و خرید خدمات آموزشی برای سال تحصیلی آینده با وجود آموزش‌های ترکیبی حقوق کامل خود را دریافت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۱۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش راهبرد معاصر؛ علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش درباره روش‌های تامین نیروی انسانی برای سال تحصیلی آینده بیان کرد: امسال هم پکیج حق التدریس آزاد، سرباز معلم، نیرو‌های بازنشسته، خرید خدمات آموزشی و حق التدریس شاغل را مانند سال گذشته را برای تامین نیروی انسانی به کار می‌گیریم.
 
 
او ادامه داد: با توجه به اینکه به دلیل شیوع کرونا شیوه آموزش ترکیبی داریم، اما باز هم نیاز به نیروی انسانی وجود دارد و با توجه به پکیج‌های در نظر گرفته شده مشکل تامین نیرو را برطرف می‌کنیم.
 
 
معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش درباره نحوه پرداخت حقوق به معلمان حق التدریس آزاد و خرید خدمات برای سال تحصیلی جدید با توجه به برگزاری کلاس‌های ترکیبی مجازی و حضوری اظهار کرد: تنها منبع درآمد این ۲ گروه حقوق ماهیانه است بنابراین صرفا برای این گروه‌ها حقوق شان کم یا قطع نخواهد شد حتی اگر شیوه آموزش به صورت ترکیبی پیش برود.
 
 
الهیار ترکمن درباره وضعیت پرداخت حقوق معلمان غیردولتی تصریح کرد: این گروه از معلمان تابع مقررات سازمان مدارس و مراکز غیردولتی حقوق ماهیانه خود را دریافت خواهند کرد.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
France
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۹
0
0
بیگاری
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار