اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رئیس پارلمان عراق پس از دیدار با ظریف: از تقویت روابط با همسایگان حمایت می‌کنیم

رئیس پارلمان عراق پس از دیدار با ظریف: از تقویت روابط با همسایگان حمایت می‌کنیم رئیس پارلمان عراق در دیدار با وزیر خارجه ایران بر ضرورت همکاری برای حمایت از صلح و امنیت منطقه تاکید کرد و گفت که نهاد قانونگذاری عراق از دولت برای تقویت روابط با همسایگان حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر اطلاع رسانی رئیس پارلمان عراق روز یکشنبه از جزئیات دیدار اخیر وی با وزیر خارجه ایران که به بغداد سفر کرده است، خبر داد.

 

در این بیانیه آمده است: «محمد الحلبوسی میزبان محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران و هیئت همراه او بود. در این دیدار روابط دوجانبه و توسعه همکاری در مسائل مورد اهتمام دو طرف مطابق با منافع متقابل مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت همکاری برای حمایت از ثبات منطقه و تقویت صلح و امنیت منطقه‌ای تاکید شد».

 

بر اساس این بیانیه الحلبوسی در این دیدار گفته است که عراق از بی ثباتی زیادی رنج می‌برد و خواهان ایجاد روابط متوازن با همه بر اساس احترام متقابل است.

 

الحلبوسی همچنین تاکید کرده است که نهاد قانونگذاری عراق از دولت در هر آنچه برای تقویت روابط با کشورهای همسایه و منطقه لازم است، حمایت می‌کند.

 

بر اساس گزارش پایگاه خبری «موازین نیوز»، در بیانیه دفتر رئیس پارلمان عراق آمده است: «ظریف هم در این دیدار تاکید کرد که عراق در حال بازیابی نقش فعال و کارآمد خود به عنوان یک قدرت منطقه‌ای است و باید محوری برای ثبات منطقه باشد».

 

در پایان این بیانیه آمده است: «ظریف از تمایل کشورش برای اجرای توافقنامه‌های خود با بغداد و توسعه افق‌های همکاری با عراق در همه زمینه‌ها گفت».

 

وزیر امور خارجه ایران صبح امروز به منظور رایزنی با مقامات عراقی در رأس هیأتی به بغداد سفر کرد و با وزیر خارجه، نخست‌وزیر، رئیس جمهور، رئیس پارلمان، رئیس ائتلاف الفتح و رئیس جریان حکمت ملی عراق و «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی عراق و رئیس سازمان الحشد الشعبی دیدار و گفت‌وگو کرد و پس از پایان سفر خود به بغداد به شهر «اربیل» مرکز منطقه کردستان عراق رفت.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار