سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

نخست وزیر بغداد:عزم دولت برای دستگیری قاتلان الهاشمی جدی است

نخست وزیر بغداد:عزم دولت برای دستگیری قاتلان الهاشمی جدی است «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر عراق تاکید کرد که دولت تمام تلاش خود را برای شناسایی و دستگیری عاملان ترور «هشام الهاشمی» کارشناس سیاسی و امنیتی به کار می گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه خبری «ناس»، الکاظمی در جریان سرکشی از خانواده الهاشمی در بغداد گفت که با جدیت کسانی را که در این جنایت دست داشته اند، معرفی خواهیم کرد.

وی تاکید کرد که خون الهاشمی پایمال نخواهد نشد.

نخست وزیر عراق به فرزندان وی اظهار کرد که پدر آنها دوست او بوده و به وی افتخار می کند.

الکاظمی با اعلام اینکه از فرزندان الهاشمی حمایت مالی می شود، به نامگذاری خیابانی در بغداد به نام این کارشناس برجسته امنیتی اشاره کرد و گفت که‌ وی یک نماد ملی در مبارزه دولت علیه تروریسم است.

الهاشمی شامگاه دوشنبه در حالی که از مصاحبه با یکی از شبکه‌های عراقی باز می‌گشت، مقابل خانه‌اش در منطقه زیونه بغداد هدف حمله مسلحانه قرار گرفت و جان سپرد.  
در فیلمی که از صحنه ترور منتشر شده، چهار نفر با دو دستگاه موتورسیکلت وی را تعقیب می‌کنند و پس از توقف خودرو، یکی از موتورسواران او را در داخل خودرواش به رگبار می‌بندد.  
بر اساس اعلام منابع عراقی، گروه تروریستی «داعش» مسئولیت ترور این تحلیلگر امنیتی و رسانه‌ای عراق را بر عهده گرفته است.
ترور الهاشمی موجی از واکنش و محکومیت گسترده در محافل سیاسی، دولتی، رسانه‌ای و فضای مجازی عراق به راه انداخت.  
«برهم صالح» رئیس جمهوری، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر، «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان، «حیدر العبادی» و «نوری المالکی» نخست‌وزیران سابق، «سید عمار حکیم» رهبر «جریان حکمت ملی» و «قباد طالبانی» معاون نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق، مقام‌های دولت این کشور بودند که ترور الهاشمی را محکوم کردند.
الکاظمی همچنین ساعاتی پس از ترور هشام الهاشمی فرمانده لشکر اول پلیس فدرال، سرتیپ ستاد «محمد قاسم فهد» را به دلیل ناتوانی در انجام وظیفه برکنار کرد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار