عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

هدف نخست‌وزیر عراق از سفر به عربستان

نخست‌وزیر عراق در آستانه سفر به عربستان سعودی در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌های این کشور گفت، سفرش به عربستان «تشریفاتی» نیست بلکه برای «راه‌اندازی چرخ همکاری» است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۳۸
به گزارش راهبرد معاصر،  روزنامه عکاظ عربستان سعودی صبح امروز دوشنبه نوشت، مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق در گفت‌وگو با عکاظ ولی‌عهد سعودی را «دوست» خود خوانده و گفته که بن سلمان درک کرده که منطقه نیازمند صلح و طرح توسعه است.
 
 
عکاظ نوشت، این مصاحبه به دلیل انتشار ویروس کرونا از دور انجام شد و الکاظمی در این مصاحبه ضمن بیان اینکه این سفرش «انتقال به مرحله‌ای جدید در روابط دو کشور»‌ است، بر عمق و راهبردی بودن روابط ریاض و بغداد تأکید کرده و گفته که «می‌خواهیم مرحله‌ای جدید از همکاری، همبستگی و تکامل را بر این اساس آغاز کنیم». 
 
 
به گفته این روزنامه، الکاظمی گفت، سفرش به ریاض «تشریفاتی نیست بلکه سفری کاری برای راه اندازی چرخ همکاری و تحکیم و توسعه همکاری اقتصادی بین دو کشور و باز کردن افق‌هایی وسیع از تکامل اقتصادی در حوزه‌های مختلف است». به گفته او، عربستان و عراق، روابطی تاریخ و اسلامی و ریشه‌دار دارند و دو کشور تلاش می‌کنند تا دستاوردهای خود را حفظ و از مسائل اصلی امت [اسلامی] مراقبت و دخالت داخلی در امور کشورهای عربی را رد کنند.
 
 
عکاظ نوشت: الکاظمی درباره تروریسم،‌ اختلافات مذهبی ودخالت نیروهای خارجی هشدار داد و گفت،‌ این عوامل، وضعیت منطقه را در دهه اخیر بغرنج کرده و باید از این دور باطل که منطقه، قربانی بزرگ آن بوده، خارج شد.
 
 
طبق این گزارش، نخست‌وزیر عراق همچنین خواستار «فهم چالش‌های مشترک» شده که در رأس آن «پایان قابل انتظار عصر نفت» و تحولات اقتصاد جهانی است./ فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده