مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد

هدف نخست‌وزیر عراق از سفر به عربستان

نخست‌وزیر عراق در آستانه سفر به عربستان سعودی در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌های این کشور گفت، سفرش به عربستان «تشریفاتی» نیست بلکه برای «راه‌اندازی چرخ همکاری» است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۳۸
به گزارش راهبرد معاصر،  روزنامه عکاظ عربستان سعودی صبح امروز دوشنبه نوشت، مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق در گفت‌وگو با عکاظ ولی‌عهد سعودی را «دوست» خود خوانده و گفته که بن سلمان درک کرده که منطقه نیازمند صلح و طرح توسعه است.
 
 
عکاظ نوشت، این مصاحبه به دلیل انتشار ویروس کرونا از دور انجام شد و الکاظمی در این مصاحبه ضمن بیان اینکه این سفرش «انتقال به مرحله‌ای جدید در روابط دو کشور»‌ است، بر عمق و راهبردی بودن روابط ریاض و بغداد تأکید کرده و گفته که «می‌خواهیم مرحله‌ای جدید از همکاری، همبستگی و تکامل را بر این اساس آغاز کنیم». 
 
 
به گفته این روزنامه، الکاظمی گفت، سفرش به ریاض «تشریفاتی نیست بلکه سفری کاری برای راه اندازی چرخ همکاری و تحکیم و توسعه همکاری اقتصادی بین دو کشور و باز کردن افق‌هایی وسیع از تکامل اقتصادی در حوزه‌های مختلف است». به گفته او، عربستان و عراق، روابطی تاریخ و اسلامی و ریشه‌دار دارند و دو کشور تلاش می‌کنند تا دستاوردهای خود را حفظ و از مسائل اصلی امت [اسلامی] مراقبت و دخالت داخلی در امور کشورهای عربی را رد کنند.
 
 
عکاظ نوشت: الکاظمی درباره تروریسم،‌ اختلافات مذهبی ودخالت نیروهای خارجی هشدار داد و گفت،‌ این عوامل، وضعیت منطقه را در دهه اخیر بغرنج کرده و باید از این دور باطل که منطقه، قربانی بزرگ آن بوده، خارج شد.
 
 
طبق این گزارش، نخست‌وزیر عراق همچنین خواستار «فهم چالش‌های مشترک» شده که در رأس آن «پایان قابل انتظار عصر نفت» و تحولات اقتصاد جهانی است./ فارس
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار