المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب ۱۵۱ نفر در زلزله استانبول زخمی شدند روبیو: ایران مواد غنی‌شده را از خارج وارد کند «لشکر طیبه» مسئولیت حمله «پهَلگام» را برعهده گرفت

حمله شدیداللحن مصر علیه ترکیه

سخنگوی وزارت خارجه مصر در اظهاراتی دخالت‌های ترکیه در امور کشورهای عربی را مردود خواند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد حافظ» سخنگوی وزارت خارجه مصر، امروز (شنبه)، دخالت‌های ترکیه در امور کشورهای عربی را مردود خواند.

 

به گزارش پایگاه خبری روزنامه «الیوم السابع»، سخنگوی وزارت‌خارجه مصر در این خصوص گفت که از اظهارات مقامات ترکیه درباره میزان مشروعیت درخواست برخی طرف‌های «منتخب» در لیبی در خصوص برخوردار شدن از حمایت مصر در مقابله با تروریسم و افراطی‌گری حیرت زده است؛ افراطی‌گری که پس از فراگرفتن خاک سوریه  از طریق مرز ترکیه با سوریه به لیبی صادر می‌شود و در جای جای کشورهای عربی پخش می‌شود.

 

احمد حافظ در ادامه گفت که از ماجراجویی دولت ترکیه با استفاده از توانایی‌های ملت ترکیه و از طریق دخالت و دست داشتن در بحران کشورهای عربی متعجب است؛ اقداماتی که با هدف تشدید و وخیم‌تر کردن این بحران و ترجیح برخی جریان‌های خاص آن هم نه به خاطر محبوبیت‌شان بلکه تنها به خاطر دنبال‌روی ایدلوژیک آنها از افرادی که تلاش می‌کنند به قیمت به هدر دادن منابع متعلق به ملت ترکیه برای آنها تبلیغ کنند، صورت می‌گیرد.

 

حافظ همچنین تأکید کرد که قاهره دخالت‌های سیاسی و نظامی ترکیه در امور کشورهای عربی را مردود می‌داند؛ او همچنین تأکید کرد که نه‌تنها دخالت‌های ترکیه مشروعیت ندارد بلکه قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را نیز نقض می‌کند؛ فرقی هم نمی‌کند چه این اقدامات در عراق باشد یا در سوریه یا لیبی.

 

وی در پایان اظهاراتش بار دیگر تأکید کرد که ملت‌های عربی هر گونه تلاش یا زیاده‌خواهی که در راستای پیشبرد امور و برای تحقق منافع و اهداف باشد، سر باز می‌زند.

 

 مصر از حامیان دولت طُبرُق در شرق لیبی است که «خلیفه حفتر» فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» آن را رهبری می‌کند، در مقابل این دولت، دولت «وفاق ملی» به ریاست «فایز السراج» در غرب لیبی قرار دارد که از حمایت ترکیه برخوردار است. لیبی از سال ۲۰۱۱ و از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی با گسستگی سیاسی مواجه شده و تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: مصر احمد حافظ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار