لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

ابراز امیدواری قالیباف برای گسترش روابط ایران و هند

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز امیدواری برای گسترش بیش از پیش روابط میان ایران و هند اظهار داشت: ما نباید اجازه دهیم برخی طرف‌های ثالث روابط عمیق و تاریخی ایران و هند را تحت تأثیر خود قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدارِ "گدام دارمندرا" سفیر هند در ایران ضمن بیان خیرمقدم به وی، گفت: ایران و هند دو کشور مؤثر در قاره کهن آسیا به‌شمار می‌روند که دارای روابط قدیمی و عمیق فرهنگی هستند. همواره همکاری‌های دو کشور در سطوح منطقه، بین‌المللی و غیرمتعهدها تأثیرگذار بوده است.

 

وی، ضمن ابراز امیدواری برای گسترش بیش از پیش روابط میان ایران و هند اظهار داشت: ما نباید اجازه دهیم برخی طرف‌های ثالث روابط عمیق و تاریخی ایران و هند را تحت تأثیر خود قرار دهند.

 

رئیس مجلس با بیان اینکه ارتباط تجاری یکی از موضوعات مهم میان کشورها برای تأثیرگذاری هرچه بیشتر ارتباطات در حوزه سیاست و فرهنگ به‌شمار می‌رود، افزود: ارتباط تجاری میان ایران و هند قدمت فرهنگی و تاریخی دارد.

 

قالیباف تأکید کرد: روزهای سخت سپری خواهد شد و باید توجه داشته باشیم که از این روزها به‌عنوان یک یادآوری و خاطره خوب در حوزه مسائل سیاسی، منطقه‌ای و اقتصادی بین ایران و هند یاد شود.

 

رئیس مجلس در پایان این دیدار از رئیس پارلمان هند برای دیدار رسمی از جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد.



همچنین "گدام دارمندرا" سفیر هند در ایران نیز در این دیدار، پیام تبریک رئیس پارلمان هند را به‌مناسبت شروع دوره جدید مجلس و ریاست قالیباف در مجلس شورای اسلامی ابلاغ کرد.

 

وی با اشاره به هفتادمین سالگرد انعقاد قرارداد توافق دوستی و صلح میان ایران و هند بیان کرد: ما برای این موضوع برنامه‌های مختلفی داشتیم و قرار بود رئیس مجلس هند از ایران دیدار کند که به‌دلیل شیوع بیماری کرونا و تغییرات شگرف دنیا، این دیدار به تعویق افتاد.

 

سفیر هند در ایران تصریح کرد: ما برای پیشبرد هرچه بهتر و بیشتر و همچنین تثبیت روابط میان ایران و هند با وجود اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی تلاش کرده‌ایم و با دولت و مجلس در ایران در تماس مستمر هستیم.

 

"گدام دارمندرا" با یادآوری اینکه تبادلات پارلمانی میان دو کشور همواره در جریان بوده است، اظهار داشت: ما همچنان می‌خواهیم تعامل مستمری با ایران داشته باشیم، البته در این شرایط کمیته‌های مختلف مجالس دو کشور با یکدیگر در ارتباط هستند و امیدواریم بتوانیم از راهنمایی‌ها و کمک‌های شما استفاده کنیم.

 

وی ضمن قدردانی از دعوت رئیس پارلمان هند به ایران توسط قالیباف ابراز کرد: از این دعوت استقبال می‌کنیم و به‌محض رفع مشکلات شیوع کرونا این دیدار انجام می‌شود.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار