سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد

دیدار قالیباف با خانواده جهادگر مهدی حبیب پور

دیدار قالیباف با خانواده جهادگر مهدی حبیب پور رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: از ابتدای شیوع کرونا، افراد و گروه‌های داوطلب مردمی با همان روحیه دوران دفاع مقدس به یاری کادر پزشکی شتافتند و به اقشار مختلف جامعه، نیازمندان و محرومان یاری رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در منزل جهادگر آسمانی «مهدی حبیب پور» با خانواده وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار که مهدی شریفیان، نماینده مردم اسلامشهر در مجلس شورای اسلام هم حضور داشت، رئیس مجلس شورای اسلامی طی سخنانی با برشمردن مجاهدت‌های جهادگران در یاری رساندن به مردم اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا، افراد و گروه‌های داوطلب مردمی باحرکت‌های جهادی با همان روحیه دوران دفاع مقدس به یاری کادر پزشکی شتافتند و به اقشار مختلف جامعه، نیازمندان و محرومان یاری رساندند.

 

قالیباف با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه و مؤمنانه تمام کسانی که در راه مقابله و مبارزه با ویروس کرونا تلاش کردند، افزود: از ابتدای شروع این بیماری گروه‌های داوطلب و حرکت‌های جهادی با همان روحیه دوران دفاع مقدس در حد توان خود به یاری کادر پزشکی شتافته و در موضوعات مختلف اعم از تولید ماسک و توزیع محلول‌های ضدعفونی و پاکسازی محلات و همچنین یاری رساندن به محرومان با اجرای طرح مساوات در تأمین مایحتاج نیازمندان تلاش چشمگیری را انجام دادند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: اگر تلاش‌ها و خدمات افرادی چون مرحوم حبیب‌پور و دیگر شهدای عرصه سلامت نبود، امروز مشکلات مردم چندین برابر می‌شد؛ موفقیت‌های بدست آمده حاصل تلاش‌های این عزیزان و همکاری و همراهی مردم است.

 

بسیجی جهادگر آسمانی مهدی حبیب‌پور که از مؤسسین مرکز خیریه جوادالائمه (ع) در شهرستان اسلامشهر بود، پس از ۱۰ روز بستری شدن در بیمارستان در اثر ابتلا به ویروس کرونا در سالروز شهادت حضرت امام جواد (ع) دعوت حق را لبیک گفت و جمع شهدای مدافع سلامت پیوست.

 

جهادگر بسیجی مرحوم حبیب‌پور سال‌های متمادی در گروه‌های جهادی و انقلابی در راه خدا و در مسیر خدمت به محرومان تلاش می‌کرد و در بخش‌های تبلیغی، فرهنگی، اجتماعی و محرومیت‌زدایی خدمات شایانی در شهرستان اسلامشهر و حتی در اقصی نقاط کشور عرضه کرده است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: محمدباقر قالیباف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار