عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید

اصلاح قانون انتخابات در دستور کار مجلس

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس گفت: محمد دهقان عضو حقوقدان شورای نگهبان قرار است در جلسه صبح فردا (سه‌شنبه) این کمیسیون حاضر شده و اصلاحات لازم مربوط به قانون انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را با یکدیگر تبادل نظر کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این کمیسیون چندجلسه است که درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و قانون انتخابات شوراها مباحث متعددی را دارد.

 

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است در نشست صبح فردای کمیسیون شوراهای مجلس محمد دهقان عضو حقوقدان شورای نگهبان حاضر شده و با اعضای این کمیسیون اصلاحات لازم این قانون را بررسی کنیم. 

 

وی تصریح کرد: برای تبادل‌نظر و دریافت مستقیم شورای نگهبان و برای آنکه اصلاحات لازم در قانون انتخابات ریاست جمهوری و قانون انتخابات شوراها را تا پاییز در سال جاری نهایی کرده و بتوانیم از این قانون و اصلاحات آن در انتخابات 1400 استفاده کنیم، از نظرات اعضای شورای نگهبان در این کمیسیون بهره‌مند خواهیم شد و به دلیل اینکه دهقان عضو حقوقدان شورای نگهبان سابقه حضور در مجلس شورای اسلامی را داشته در نشست‌های آتی از نظرات وی بیشتر استفاده خواهیم کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار