پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

توافق روحانی و الکاظمی برای تشکیل کمیته مشترک اجرایی شدن توافقات ایران و عراق

رئیس جمهوری کشورمان و نخست‌وزیر عراق در مذاکرات خود توافق کردند که کمیته مشترکی به منظور پیگیری و تسریع در اجرایی شدن توافقات دو کشور تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، عصر امروز (سه‌شنبه ۳۰ تیرماه) در دیدار مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق، پذیرش مسوولیت نخست وزیری در شرایط ویژه و سخت امروز این کشور از سوی وی را نشانه حسن اعتماد همه جریان‌های سیاسی عراقی به وی و نشانگر عمق وحدت و برادری در جامعه عراق توصیف کرد و گفت: دغدغه‌مندی و علاقه دو ملت و دو دولت ایران و عراق به سرنوشت یکدیگر، سرمایه‌‌ای بزرگ در مسیر توسعه همه جانبه روابط و همکاری‌های دو کشور است.

 

رئیس جمهور افزود: ایران و عراق به لحاظ فرهنگی، دینی، تاریخی و سیاسی از اشتراکات فراوانی برخوردارند و حوزه‌های علمیه قم و نجف دو سرمایه بزرگ برای ایران و عراق محسوب می‌شوند.

 

روحانی با بیان اینکه ایران و عراق می‌توانند با همکاری هم از شرایط سختی که شیوع بیماری کرونا ایجاد کرده عبور کنند، اظهار داشت: دو کشور باید با همکاری‌های گسترده در همه زمینه‌ها توافقات موجود را هر چه سریع‌تر به طور کامل اجرایی و عملیاتی کنند.

 

رئیس جمهور حفظ تمامیت ارضی و امنیت عراق به عنوان همسایه‌ای مهم و استراتژیک برای ایران را حائز اهمیت فراوان توصیف و تصریح کرد: نیروهای خارجی قادر به ایجاد هیچ خدشه و خللی در مناسبات برادرانه دو همسایه دیرین نخواهند بود.

 

روحانی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از نقش‌آفرینی تعیین کننده عراق به عنوان یک کشور قدرتمند مسلمان و عربی در منطقه در راستای تأمین صلح و ثبات قاطعانه حمایت می‌کند.

 

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق نیز در این دیدار مناسبات ایران و عراق را فراتر از مناسبات معمول میان دو کشور همسایه توصیف کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق دارای مناسبات راهبردی هستند که علاقه‌مندی عمیق مردم دو کشور به یکدیگر پشتوانه‌ای مستحکم برای این مناسبات راهبردی محسوب می‌شود.

 

رئیس جمهوری کشورمان و نخست‌وزیر عراق در مذاکرات خود توافق کردند که کمیته مشترکی به منظور پیگیری و تسریع در اجرایی شدن توافقات دو کشور تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار