کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

ابلاغ طرح ساماندهی و ارتقاء خدمات فرهنگی به روستاهای کشور

طرح ساماندهی و ارتقاء خدمات فرهنگی به روستاهای کشور با پیگیری‌های معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، طرح ساماندهی و ارتقاء خدمات فرهنگی به روستاهای کشور با پیگیری‌های معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و به استناد تصویب نامه جلسه هیئت وزیران، به منظور توسعه عدالت فرهنگی، انسجام بخشی، ساماندهی فعالیت ها و اقدامات و ایجاد هم افزایی و هماهنگی بین دستگاهها و نهادهای فرهنگی فعال در روستا، توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.

 

بر اساس این ابلاغیه کلیه دستگاههای اجرایی ذیربط موظفند اعتبارات مورد نیاز برای اجرای فعالیت ها و اقدامات فرهنگی در حوزه توسعه روستا را در چارچوب اعتبارات سالیانه خود به همراه برش روستایی فعالیت ها در لوایح بودجه سالیانه به گونه ای که امکان گزارش گیری مالی و عملیاتی آن فراهم باشد، پیش بینی و به سازمان برنامه و بودجه کشور ارایه نمایند.

 

همچنین در این تصویب نامه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور مکلف گردیده با نظارت و ارزیابی اقدامات فرهنگی در روستاها، گزارش های فصلی و سالانه دستگاههای ذیربط را تهیه و به معاون اول رییس جمهور ارائه کند.

 

در همین زمینه منوچهر رزمجو معاون سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: در راستای ساماندهی و ارتقاء خدمات فرهنگی به روستائیان عزیز، از حدود دو سال قبل ضمن بررسی و پژوهش های لازم ، جلسات متعدد کارشناسی در این زمینه به انجام رسید که در این جلسات ضوابط لازم در جهت توسعه عدالت فرهنگی، انسجام بخشی و ساماندهی فعالیت ها و اقدامات فرهنگی در حوزه روستا احصاء شد.

 

وی افزود: یکی از موانع توسعه عدالت فرهنگی به خصوص در روستاها فقدان اعتبار مشخص در لوایح بودجه سالیانه دستگاههای ذیربط و همچنین عدم وجود برش روستایی در برنامه های عملیاتی این دستگاهها بود که این موضوع با تصویب طرح ساماندهی و ارتقاء خدمات فرهنگی به روستاهای کشور و نظارت معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور مرتفع خواهد گردید.

 

رزمجو اضافه کرد: یکی از امتیازات اصلی این طرح الزام معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست کشور به انجام پژوهش کاربردی به منظور سنجش اثربخشی اجرای فعالیت‌های فرهنگی درروستاها حداقل هر دو سال یک بار می باشد که این امر می تواند باعث ایجاد پویایی و نتیجه بخش بودن اقدامات فرهنگی در روستاها شود.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: منوچهر رزمجو
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار