گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

سخنگوی وزارت خارجه: روابط اقتصادی ایران با کشورهای دوست هم‌پای روابط سیاسی پیش نرفته است‌

سخنگوی وزارت خارجه: روابط اقتصادی ایران با کشورهای دوست هم‌پای روابط سیاسی پیش نرفته است‌ سخنگوی وزارت خارجه ‌با بیان اینکه روابط اقتصادی ایران با کشورهای دوست هم‌پای روابط سیاسی پیش نرفته است‌، گفت: ‌توسعه روابط ما بر توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی متمرکز خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر سیدعباس موسوی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی، نقش استان‌های مرزی در توسعه روابط با کشورهای همسایه را بسیار مهم و اساسی دانست و اظهار داشت: آذربایجان شرقی جایگاه خوبی در روابط ایران و آذربایجان دارد، اما باید تلاش کنیم تا این جایگاه ارتقا یابد و بتوانیم از ظرفیت‌های این استان برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با جمهوری آذربایجان استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های کم‌نظیر استان آذربایجان شرقی می‌تواند توسعه دهنده روابط ایران و آذربایجان باشد، گفت: سفارت ایران در باکو تلاش خواهد کرد تا ظرفیت‌های بالقوه موجود برای توسعه روابط را در استان آذربایجان شرقی به بالفعل تبدیل کند.

سخنگوی وزارت خارجه مأموریت اصلی سفارت ایران در باکو را توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور دانست و تصریح کرد: جمهوری آذربایجان به دلیل دسترسی به بازار روسیه و اروپا، توسعه روابط ما بر توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی متمرکز خواهد بود.

‌موسوی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی در این راستا نقش مؤثر و محوری خواهد داشت، افزود: تلاش می‌کنیم استان‌های مرزی در توسعه روابط با همسایگان، نقش محوری را ایفا کنند.

وی با اذعان به اینکه روابط اقتصادی ایران با بسیاری از کشورهای دوست و همسایه، همپای روابط سیاسی پیش نرفته است، تاکید کرد: اکنون 80 درصد از برنامه توسعه روابط دو کشور باید مربوط به حوزه اقتصادی باشد.

سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر اینکه باید سطح مبادلات اقتصادی ایران با آذربایجان به سطح مطلوب ارتقا یابد، ابراز داشت: از همه ظرفیت‌ها برای توسعه روابط بین دو کشور استفاده خواهیم کرد.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار