کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آمریکا چین را بابت تفاهم با ایران به تحریم تهدید کرد

یک مقام ارشد دولت آمریکا، چین را بابت قصد این کشور برای عقد توافق همکاری اقتصادی با ایران تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۰۶
به گزارش راهبرد معاصر؛ «استیفان بیگان»، معاون وزیر خارجه آمریکا در واکنش به گزارش‌ها درباره قصد ایران و چین برای رسیدن به توافقی جامع، پکن را به تحریم اقتصادی تهدید کرد. 
 
 
بیگان که در نشست کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا با موضوع رقابت آمریکا و چین برگزار شد ادعا کرد همکاری اقتصادی چین با ایران نقض قوانین آمریکا خواهد بود. 
 
 
معاون وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به سئوالی درباره اینکه دولت آمریکا چه راهبردی برای مقابله با توافق همکاری ایران و چین دارد گفت: «گزارش‌ها درباره اینکه این توافق حاصل شده ناقض و شتابزده است. با آنکه ایران و چین مدتی است در حال رایزنی در این زمینه هستند، هنوز توافق ۲۵ ساله میان دو طرف حاصل نشده است، این حرف به معنی آن نیست که آن‌ها در این زمینه به پیش نخواهند رفت.»
 
 
او اضافه کرد: «یکی از مولفه‌های رفتار نگران‌کننده چین هم‌نشین‌شدن با رژیم‌های غیردموکراتیکی مانند ایران است که دشمن ایالات متحده هستند. اما در خصوص ایران، ما راهبرد جامعی داریم در خصوص این کشور داریم که درباره چین اعمال خواهد شد. اگر چین وارد تعامل اقتصادی با ایران شود، نقض قوانین ایالات متحده خواهد بود.»
 
 
«مارک دابوویتز»، مدیر عامل لابی صهیونیستی «بنیاد دفاع از دموکراسی» (اف‌دی‌دی) که یکی از مشاوران غیررسمی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران به شمار می‌رود شب گذشته پیشنهاد تحریم بانک‌ها و شرکت‌های چین در صورت همکاری با ایران را مطرح کرده بود. 
 
 
دابوویتز که ظاهراً از خنثی شدن اثر سیاست موسوم به «فشار حداکثری» در اثر توافق ایران و چین نگران شده در حساب کاربری‌اش در توئیتر نوشت: «چین-ایران: کلید تضمین اینکه توافق ایران-چین هرگز به ظرفیت بالقوه‌اش نمی‌رسد ادامه دادن کارزار فشارحداکثری با اجرای تحریم‌های ثانویه علیه هر بانک یا شرکتی است که وارد فعالیت‌های قابل تحریم شود.»/ فارس
ارسال نظر