ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

نامه اعتراض ایران درباره تهدید هواپیمای مسافربری ماهان به شورای امنیت

نامه اعتراض ایران درباره تهدید هواپیمای مسافربری ماهان به شورای امنیت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد به زودی طی نامه‌ای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل متحد مراتب اعتراض خود را از تهدید هواپیمای مسافربری ماهان اعلام می‌دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۲۱
به گزارش راهبرد معاصر،  پس از آنکه مجید تخت روانچی روز پنج شنبه در یک تماس تلفنی اضطراری با آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد، تاکید کرد چنانچه هر حادثه ای در مسیر  برگشت برای این هواپیما اتفاق افتد جمهوری اسلامی ایران  آمریکا را مسئول آن خواهد شناخت، خبرنگار ایرنا اطلاع کسب کرد که قرار است به زودی ایران طی نامه‌ای مراتب اعتراض و جزئیات این حادثه را به سازمان ملل متحد اعلام کند.
 
 
این نامه به دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان ارسال خواهد شد تا به عنوان سندی در این سازمان بین‌المللی ثبت شود.
 
 
سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در رابطه با حادثه تهدید هواپیمای ماهان که عازم بیروت بود، اظهار کرد: جزئیات این حادثه در دست بررسی است و پس از تکمیل اطلاعات اقدامات لازم سیاسی و حقوقی به عمل خواهد آمد.  
 
 
وی افزود: در عین حال در تماس مجید تخت‌روانچی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل متحد با آقای گوترش دبیرکل آن سازمان صراحتاً تأکید شده است که چنانچه هر حادثه ای در مسیر برگشت برای این هواپیما اتفاق افتد، جمهوری اسلامی ایران آمریکا را مسؤول آن خواهد شناخت. این پیام همچنین به سفیر سوئیس در تهران نیز داده شده است.
 
 
این دو جنگنده با ایجاد مزاحمت برای هواپیمای ماهان در آسمان لبنان، موجب شدند به برخی از مسافران این پرواز آسیب برسد.
 
 
بر اساس اعلام خلبان هواپیمای خطوط هوایی ماهان، دوجنگنده ای که پنجشنبه شب این هواپیما را در آسمان سوریه تهدید کرده اند، آمریکایی بوده اند./ تسنیم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار