آمار مبتلایان و قربانیان کرونا درجهان امروز جمعه ۳ مرداد ۹۹ / آمار‌های واقعی در آمریکا چندین برابر آمار رسمی است

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی از میان ۱۵ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۶۴۹ مبتلا به ویروس مرگبار کرونا ۹ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۱ نفر بهبود یافته اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۲۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
 
 
تازه‌ترین آمار‌ها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۵ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۶۴۹ نفر رسیده و مرگ ۶۳۶ هزار و ۴۷۹ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.
 
 
همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها ۹ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.
 
 
از میان پنج میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۲۹ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۴۱۶ هزار و ۲۷۵ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۶ هزار و ۲۵۴ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
 
 
همچنین از ۱۰ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۱۲۰ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، نه میلیون و ۵۳۵ هزار و ۶۴۱ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۳۶ هزار و ۴۷۹ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.
 
 
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. در همین حال یاهو نیوز به نقل از ان بی سی نیوز نوشت: بر اساس داده‌های جدید مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا، تعداد بیماران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ در آمریکا بسیار بیشتر از آماری است که گزارش می‌شود.   خبرنگار شبکه ان بی سی نیوز در گزارشی به بررسی امار اعلام شده دولت آمریکا با آمار واقعی مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور پرداخت وی در این ابتدای این گزارش گفت: امروز صبح در حالی که آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا به ۴ میلیون نفر نزدیک می‌شود، گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری می‌گوید آمار واقعی آمریکایی‌های آلوده به ویروس کووید ۱۹ ممکن است در برخی مناطق ۲۴ برابر بیشتر آمار اعلامی باشد. بیشتر مبتلایان احتمالاً هیچ پادتن قابل شناسایی در بدن خود ندارند. حتی شهر‌هایی که به شدت تحت تأثیر این ویروس قرار گرفته اند به نقطه «ایمنی جمعی» نزدیک هم نشده اند. نقطه ایمنی جمعی جایی است که میزان ابتلای افراد به ویروس روند کاهشی به خود می‌گیرد.
 
 
از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.
 
 
همچنین این آمار نشان می‌دهد که شمار قربانیان در مکزیک نیز رو به افزایش است و تاکنون از ۴۱ هزار نفر فراتر رفته است.
 
 
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی “ورلداُمتر”، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
 
 
۱. آمریکا چهار میلیون و ۱۶۹ هزار و ۹۹۱ مبتلا، ۱۴۷ هزار و ۳۳۳ قربانی
 
 
۲. برزیل دو میلیون و ۲۸۹ هزار و ۹۵۱ مبتلا، ۸۴ هزار و ۲۰۷ قربانی
 
 
۳. هند یک میلیون و ۲۸۸ هزار و ۱۳۰ مبتلا، ۳۰ هزار و ۶۴۵ قربانی
 
 
۴. روسیه ۷۹۵ هزار و ۳۸ مبتلا، ۱۲ هزار و ۸۹۲ قربانی
 
 
۵. آفریقای جنوبی ۴۰۸ هزار و ۵۲ مبتلا، ۶۰۹۳ قربانی
 
 
۶. پرو ۳۷۱ هزار و ۹۶ مبتلا، ۱۷ هزار و ۶۵۴ قربانی
 
 
۷. مکزیک ۳۷۰ هزار و ۷۱۲ مبتلا، ۴۱ هزار و ۹۰۸ قربانی
 
 
۸. شیلی ۳۳۸ هزار و ۷۵۹ مبتلا، ۸۸۳۸ قربانی
 
 
۹. اسپانیا ۳۱۷ هزار و ۲۴۶ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۲۹ قربانی
 
 
۱۰. انگلیس ۲۹۷ هزار و ۱۴۶ مبتلا، ۴۵ هزار و ۵۵۴ قربانی
 
 
پس از این ۱۰ کشور، ایران با ۲۸۴ هزار و ۳۴ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۵ هزار و ۷۴ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشور‌های درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است. سپس کشور‌های پاکستان با ۲۶۹ هزار و ۱۹۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۶۰ هزار و ۳۹۴ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۵ هزار و ۳۳۸ مبتلا، کلمبیا با ۲۲۶ هزار و ۳۷۳ مبتلا، ترکیه با ۲۲۳ هزار و ۳۱۵ مبتلا، بنگلادش با ۲۱۶ هزار و ۱۱۰ مبتلا، آلمان با ۲۰۵ هزار و ۱۴۲ هزار مبتلا، فرانسه با ۱۷۹ هزار و ۳۹۸ مبتلا، آرژانتین با ۱۴۸ هزار و ۲۷ مبتلا، کانادا با ۱۱۲ هزار و ۶۷۲ مبتلا، قطر با ۱۰۸ هزار و ۲۴۴ مبتلا و عراق با ۱۰۲ هزار و ۲۲۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.
 
 
پس از آن اندونزی با ۹۳ هزار و ۶۵۷ مبتلا، مصر با ۹۰ هزار و ۴۱۳ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۷۵۰ مبتلا، سوئد با ۷۸ هزار و ۷۶۳ مبتلا، قراقستان با ۷۸ هزار و ۴۸۶ مبتلا، اکوادور با ۷۸ هزار و ۱۴۸ مبتلا، فیلیپین با ۷۴ هزار و ۳۹۰ مبتلا، عمان با ۷۲ هزار و ۶۴۶ مبتلا، بلاروس با ۶۶ هزار و ۶۸۸ مبتلا، بولیوی با ۶۵ هزار و ۲۵۲ مبتلا، بلژیک با ۶۴ هزار و ۸۴۷ مبتلا، کویت با ۶۱ هزار و ۸۷۲ مبتلا، اوکراین با ۶۱ هزار و ۸۵۱ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۷ هزار و ۹۸۸ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۵۷ هزار و ۹۸۲ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۵۷ هزار و ۶۱۵ مبتلا، پاناما با ۵۶ هزار و ۸۱۷ و هلند با ۵۲ هزار و ۴۰۴ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
 
 
همچنین کشور‌های پرتغال، سنگاپور، لهستان، افغانستان، بحرین، نیجریه، رومانی، سوئیس، ارمنستان، گواتمالا، هندوراس، ایرلند، آذربایجان، غنا، ژاپن، الجزایر، صربستان، قرقیزستان، اتریش و مولداوی بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
 
 
قیمت واکسن کووید-۱۹ در هند
 
به گزارش تایمز نَو نیوز، پوناوالا گفته است که ۵۰ درصد دوز‌های واکسنی که توسط شرکت وی تولید می‌شود به هند عرضه خواهد شد و مابقی به سایر کشور‌ها داده می‌شود.
 
 
پوناوالا همچنین گفت که این واکسن‌ها به عنوان بخشی از برنامه‌های واکسیناسیون توسط دولت‌ها خریداری خواهند شد. وی به یک روزنامه گفت که این شرکت سعی خواهد کرد که قیمت واکسن را زیر ۱۰۰۰ روپیه (حدود ۱۳ دلار) نگه دارد.
 
 
وی گفت: ما گفتیم که می‌خواهیم نیمی از واکسن خود را به هند و نیمی دیگر را به کشور‌های دیگر عرضه کنیم. ما باید درک کنیم که این یک بحران جهانی است و می‌بایست از مردم سراسر جهان در برابر این بیماری محافظت کرد. این بسیار مهم است که ما به طور مساوی کل جهان را ایمن سازیم.
 
 
پیش از این پوناوالا گفته بود که این شرکت به دنبال تأییدیه سازمان کنترل دارو هند (DCGI) برای انجام آزمایشات مرحله ۳ واکسن در هند است. تولید دوز‌های این واکسن نیز به زودی آغاز خواهد شد.
 
 
واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد "کووی‌شیلد" نام گرفت
 
واکسن دانشگاه آکسفورد در هند "کووی‌شیلد" (Covishield) نامگذاری خواهد شد. هزینه هر دوز این واکسن کمتر از ۱۰۰۰ روپیه خواهد شد و اگر همه چیز خوب پیش برود، این موسسه می‌تواند تولید انبوه واکسن را تا ماه نوامبر (آبان) شروع کند. در مورد آزمایشات نیز این موسسه گفته بیش از پنج هزار نفر برای آزمایش‌های بالینی واکسن دانشگاه آکسفورد که توسط این موسسه در هند انجام می‌شود، ثبت نام کرده‌اند و تخمین می‌زند که آزمایشات تا پایان ماه اوت آغاز می‌شود.
 
 
اوایل این هفته هند، تولید و کارآزمایی واکسن آزمایشی کووید-۱۹ دانشگاه آکسفورد و شرکت "آسترازنکا" به نام "ChAdOx ۱ "را برای انجام آزمایش فاز ۳ در هند (پس از آنکه این واکسن پاسخ ایمن را در کارآزمایی‌های بالینی که روی افراد بین ۱۸ تا ۵۵ سال انجام شده بود، نشان داد) آغاز کرد.
 
 
شرکت سروم که در شهر "پونه" (Pune) هند قرار دارد، در تولید انبوه واکسن کروناویروس، با دانشگاه آکسفورد همکاری می‌کند. گفتنی است این موسسه پیش از این هم با دانشگاه آکسفورد همکاری کرده و در پروژه تولید واکسن مالاریا هم با این دانشگاه همکاری داشته است. موسسه "سروم" قصد دارد همزمان با تولید واکسن، کارآزمایی بالینی آن را در هند انجام دهد.
 
 
سازمان جهانی بهداشت: واکسن کرونا، زودتر از اوایل ۲۰۲۱ در دست نیست
 
به گزارش روزنامه دیلی میل، «مایک رایان»،  مدیر برنامه‌های اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت که تا اوایل سال ۲۰۲۱ نمی‌توان انتظار استفاده از واکسن کووید-۱۹ را داشت. این سخنان او در حال بیان شد که محققان دانشگاه آکسفورد به پیشرفت‌های قابل توجهی برای دستیابی به واکسن کرونا دست یافته اند.  
 
 
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون چند واکسن در آزمایش فاز سه قرار دارند و هیچکدام از لحاظ ایمن یا توانایی تولید یک واکنش ایمنی در این مرحله شکست نخورده اند؛ اما مردم تا قبل از سال میلادی آینده (۲۰۲۱) واکسن کرونا را دریافت نخواهد کرد.
 
 
رایان با بیان این که سازمان جهانی بهداشت برای گسترش توانایی دسترسی به واکسن‌های احتمالی و افزایش ظرفیت تولید آن‌ها تلاش می‌کند، تاکید کرد واکسن‌های ضد اپیدمی کرونا تنها مختص ثروتمندان نیست بلکه برای همگان است.
 
 
مدیر اجرایی برنامه‌های اضطراری سازمان جهانی بهداشت همچنین نسبت به بازگشایی مدارس پیش از کنترل شیوع نسل جدید ویروس کرونا هشدار داد.
 
 
در یکی از آخرین تحولات مربوط به تولید واکسن بیماری کووید-۱۹، گروهی از محققان دانشگاه آکسفورد در انگلیس دوشنبه هفته گذشته (۳۰ تیر) اعلام کردند نتایج آزمایش‌های اولیه در زمینه تولید چنین واکسنی امیدوارکننده بوده و پیش از آن نیز پژوهشگران آمریکایی تاکید کرده بودند واکسن شرکت داروسازی مدرنا در مرحله نخست آزمایش، در بدن همه داوطلبان منجر به تولید پادتن در برابر نسل جدید ویروس کرونا شده است.
ارسال نظر