شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

جولان کرونا در امریکا/ تلفات کرونا در آمریکا از مرز 143 هزار نفر عبور کرد

طبق آمار دانشگاه «جانز هاپکینز»، در 24 ساعت گذشته با مرگ یکهزار و 186 نفر جدید، مجموع قربانیان کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به 143 هزار و 178 نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 23
کد خبر: ۵۱۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛طبق جدیدترین بررسی‌های دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته، دستکم یکهزار و ۱۸۶ مورد جدید به قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا افزوده شد تا مجموع تلفات این ویروس ناشناخته در این کشور به ۱۴۳ هزار و ۱۷۸ نفر افزایش یابد.

 

این آمار و ارقام نشان می‌دهد که در بازه زمانی مذکور، ۷۰ هزار و ۷۱۴ نفر دیگر به جمع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا افزوده شدند تا آمار کلی مبتلایان به «کووید-۱۹» در این کشور به سه میلیون و ۹۶۹ هزار و ۷۸۶ نفر برسد.

 

مقایسه جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز با آمار و ارقام یک روز قبل آن نشان می‌دهد که تعداد قربانیان روزانه این ویروس ناشناخته در آمریکا افزایش داشته است و تعداد مبتلایان به کروناویروس نیز در این کشور همچنان بیش از ۷۰ هزار مورد است.

 

 

با اینحال، پایگاه اطلاع‌رسانی «ورلدومیترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا را چهار میلیون و ۱۰۰ هزار و ۸۷۵ نفر و مجموع قربانیان آن را در این کشور ۱۴۶ هزار و ۱۸۳ نفر گزارش کرده است.

 

شبکه آمریکایی «سی ان ان» در گزارشی اعلام کرد که علیرغم افزایش ناگهانی آمار روزانه مبتلایان به ویروس کرونا و قربانیان این ویروس ناشناخته در ایالات متحده آمریکا، بار دیگر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته (چهارشنبه) یکسری ادعاهای دروغین، مشکوک و گمراه کننده مطرح کرد تا یک تصویر بیش از حد زیبا از چگونگی تأثیر شیوع کرونا بر آمریکا جلوه دهد.

 

در این گزارش آمده است که علیرغم تسریع شیوع کرونا در آمریکا، ترامپ مدعی شد: «همه اقدامات کارساز بود و همچنان کارساز خواهد بود».

 

وی در ادعایی عجیب گفت که کودکان ناقل ویروس کرونا نیستند و این در حالی است که شواهد و بررسی‌های کارشناسان بهداشت و درمان نشان می‌دهد که کودکان می‌توانند این ویروس را به دیگران انتقال دهند.

 

سی ان ان در گزارش خود نوشت، علیرغم آنکه شواهد اولیه نشان می‌دهد که اعتراضات اخیر در سراسر آمریکا علیه خشونت و تبعیض نژادی پلیس، موجب افزایش آمار روزانه مبتلایان به کرونا نشده است، ترامپ روز گذشته مدعی شد که افزایش اخیر آمار مبتلایان به کرونا در کشورش تاحدودی به اعتراضات علیه نژادپرستی مرتبط می‌شود.

 

طبق آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز تاکنون ۱۵ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۴۴۷ نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و از آن میان ۶۲۲ هزار و ۱۸۳ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند و دستکم هشت میلیون و ۶۰۵ هزار و ۴۸۷ نفر بهبود یافته اند.

 

آمریکا همچنان در صدر کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار دارد و بعد از آن برزیل با دو میلیون و ۲۲۷ هزار و ۵۱۴ مورد ابتلا و ۸۲ هزار و ۷۷۱ مورد فوتی و هند با یک میلیون و ۱۹۳ هزار و ۷۸ مورد ابتلا و ۲۸ هزار و ۷۳۲ مورد فوتی در رده دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به این ویروس ناشناخته قرار دارند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر