کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

انجام تست بارداری با موی سر

محققان در مطالعات خود دریافته‌اند زنان در آینده می‌توانند با آزمایش نمونه موی سر خود متوجه شوند چه تعداد تخمک برای آن‌ها باقی مانده و احتمال باروری آن‌ها چه اندازه است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۰۷۲
به گزارش راهبرد معاصر، محققان در مطالعات اخیر خود دریافته‌اند هورمون ضد ـ مولر (AMH) که با توانایی باروری زنان ارتباط دارد، علاوه بر خون در ساقه‌های مو که هنوز در زیر پوست هستند نیز وجود دارد.
 
 
AMH هورمونی است که توسط تخمک‌ها در تخمدان‌ها آزاد می‌شود. شمار تخمک‌ها با افزایش سن کاهش می‌یابد. سطح AMH در خون به میزان زیادی با تعداد تخمک‌های باقیمانده در تخمدان‌ها ارتباط دارد و بنابراین با تعیین سطح این هورمون می‌توان متوجه شد توقف باروری در یک زن چه زمانی روی می‌دهد.
 
 
طبق اعلام انجمن اروپایی تولیدمثل و جنین‌شناسی، این آزمایش خون به افرادی که می‌خواهند از طریق لقاح خارج رحمی (IVF) بارور شوند کمک می‌کند پیش‌بینی کنند کدام زن نسبت به تحریک تخمک‌هایش واکنش خوب یا ضعیف نشان می‌دهد.
 
 
در آینده ممکن است زنان برای سنجش این هورمون به جای آزمایش خون، نمونه مو خود را به آزمایشگاه ارسال کنند. محققان در گروهی متشکل از ۱۵۲ زن ۱۸ تا ۶۵ ساله متوجه شدند که سطح هورمون AMH در مو با سطح هورمون در خون و تعداد تخمک‌های موجود در تخمدان‌ها که توسط سونوگرافی مشاهده می‌شد، تناسب داشت. اما سطوح AMH در مو نسبت به سطوح این هورمون در خون با سن فرد هماهنگی بهتری داشت که نشان می‌دهد آزمایش مو نسبت به آزمایش خون دقیق‌تر است.
 
 
سارتاک ساوارکار در شرکت باروری MedAnswers در آمریکا که این مطالعه را انجام داد، در بیانیه‌ای اعلام کرد: مو واسطه‌ای است که نشانگر‌های زیستی را طی چند هفته جمع می‌کند در حالی که سطح هورمون در خون در واکنش به محرک‌ها به سرعت نوسان می‌یابد.
 
 
این مطالعه در نشست آنلاین «انجمن تولید مثل و جنین‌شناسی اروپا» ارائه شد.
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
آخرین اخبار