وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

متلاشی شدن یک تیم مسلح تجزیه طلب در خوزستان

فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: با تلاش بی وقفه ماموران انتظامی استان خوزستان یک تیم مسلح سه نفره تجزیه طلب در ماهشهر خوزستان متلاشی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، حیدر عباس زاده اظهار داشت: چهارشنبه شب هفته گذشته این تیم سه نفره در شهرک شهید مدنی ماهشهر، همزمان به سمت منازل مسکونی فرمانده پایگاه بسیج این شهرک و یکی دیگر از اعضای موثر پایگاه بسیج تیر اندازی کردند.


حیدر عباس زاده افزود: در جریان این تیراندازی متاسفانه مادر یکی از عوامل بسیج شهرک شهید مدنی پس از اصابت گلوله این افراد به شهادت رسید.


این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: بعد از این حمله تروریستی موضوع در دستور کار پلیس اطلاعات و امنیت و اگاهی شهرستان ماهشهر قرار گرفت.


وی افزود: به لطف خدا و هدایت عملیاتی مستمر ،کمتر از ۴۸ ساعت سه نفر از عاملان اصلی این حادثه تروریستی شناسایی و دستگیر شدند.


فرمانده انتظامی خوزستان گفت: از این افراد ۲ قبضه سلاح جنگی کلاشینکف و پنج تیر شورشی همراه با ۵۶ عدد فشنگ جنگی و شورشی و نیز یک دستگاه موتور سیکلت کشف و ضبط شد.


عباس زاده افزود: در تحقیقات اولیه سه فرد تروریست و تجزیه طلب به جرم ارتکابی اعتراف کردند.


فرمانده انتظامی استان خوزستان اضافه کرد: این افراد سه سال پیش تغییر مذهب داده و گرایش های تجزیه طلبانه پیدا کردند.


وی افزود: این سه نفر دارای سوابقی چون تیراندازی به پایگاه‌های بسیج و انتظامی، قدرت نمایی با سلاح در مراسم اعیاد مذهبی با انگیزه امنیتی می باشند.


فرمانده انتظامی استان خوزستان انگیزه این افراد در تیر اندازی به عوامل بسیج شهرک شهید مدنی ماهشهر را تروریستی عنوان کرد و افزود: پلیس استان خوزستان با حمایت دستگاههای امنیتی و قضایی استان با اقتدار خواب را از چشمان این افراد خواهد ربود.


فرمانده انتظامی استان خوزستان در پایان افزود: فرزندان ملت در نیروی انتظامی خوزستان برای برقراری نظم و امنیت شهروندان از جانشان مایه گذاشته و اجازه نخواهند داد تا معاندان نظام آرامش مردم را بر هم زنند.تحقیقات از این تیم تروریستی تجزیه طلب ادامه دارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار