سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

مشکل آب غیزانیه تا پایان سال به طور کامل برطرف می شود

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: مشکل اساسی آب‌رسانی بخش غیزانیه خطوط اصلی انتقال آب و شبکه‌های آب‌رسانی داخل روستا است که با حسب دستور استاندار در نظر داریم تا پایان سال مشکل آب را برطرف نماییم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، صادق حقیقی پور مدیرعامل آبفای خوزستان اظهار کرد: خوشبختانه با یکپارچگی شرکت آب و فاضلاب استان توانستیم در همان گام اول، فاز نخست شبکه آب‌رسانی شیبانی به عنوان مهم‌ترین شبکه آب‌رسانی قیطانی را تکمیل نماییم.

وی افزود: درحال حاضر 17 هزار متر مکعب آب به‌صورت شبانه‌روزی در تاسیسات شیبان تولید می‌شود.

مدیرکل آبفای خوزستان گفت: به‌غیر از تاسیسات شیبان تاسیسات یادگار امام و رامهرمز نیز آب بخش دیگری از روستاهای غیزانیه را تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: مشکل اساسی آب‌رسانی بخش غیزانیه خطوط اصلی انتقال آب و شبکه‌های آب‌رسانی داخل روستا است که با حسب دستور استاندار در نظر داریم تا پایان سال مشکل آب را برطرف نماییم.

صادق حقیقی پور اذعان کرد: فاز دوم به طول 28کیلومتر با قطر لوله 600 میلی‌متر درحال اجرا است که تا به به این لحظه 18 کیلومتر از این پروژه پیشرفت داشته است.

وی تصریح کرد: خطوط تعبیه شده حداقل تا سال 1425 نیاز آبی مردم را تأمین می‌کند و برای رفع نیاز آب دام های این بخش نیز تمهیداتی اندیشیده شده است.

وی اذعان کرد: با اجرای فاز سوم آب‌رسانی به بخش غیزانیه مشکل عمده روستاهای این بخش برطرف می شود.

حقیقی پور گفت: خوشبختانه از برکت طرح غدیر قرارگاه خاتم مردم خوزستان ازجمله مردم آبادان، خرمشهر، بهبهان و دشت آزادگان از آب باکیفیت و مطلوب برخوردار هستند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر