لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

قالیباف: فرآیند انتخاب رئیس دیوان محاسبات براساس قانون پیش رفت

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فرآیند انتخاب رئیس و دادستان دیوان محاسبات براساس قانون پیش رفت و رقابت جدی و مومنانه در کمیسیون برنامه بودجه مجلس شکل گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۳۳۱
به گزارش راهبرد معاصر،  محمد باقر قالیباف در مراسم تودیع و معارفه رئیس و دادستان دیوان محاسبات کشور، که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: عادت بنده در محیط کاری همواره این بوده است که فقط در دوران تودیع و معارفه مسئولان را نمی بینم و قطعاً این جلسه، جلسه اول و آخرم نخواهد بود و حتماً به صورت مرتب و متناوب به دیوان محاسبات خواهیم آمد و کنار مسئولان دیوان محاسبات خواهیم بود و حرف‌های آنان را می‌شنویم.
 
 
وی ادامه داد: از زحمات عادل آذر که از مدیران کارآمد کشور است، تقدیر و تشکر می‌کنم و همچنین از زحمات فیاض شجاعی دادستان سابق دیوان محاسبات هم تقدیر و تشکر می کنم و برای رئیس و دادستان جدید دیوان محاسبات کشور آرزوی توفیق دارم.
 
 
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس یازدهم در زمان شکل گرفته که کشور در یک شرایط خاص و سختی است و مردم ما سختی هایی را تحمل می کنند و شک نکنید که این تحمل از نجابت مردم است و چون آنان در سایه نظام اسلامی هستند، برای انقلاب اسلامی و کشورشان سختی‌ها را تحمل می‌کنند.
 
 
قالیباف افزود: در کنار این سختی‌ها مردم توقعاتی از ما دارند. اولین توقع آنان این است که ما مشکلات را به هم دیگر پاس ندهیم و مردم جز تلاش از مسولان برای حل مشکلاتشان چیزی را نمی پذیرند.
 
 
 
رئیس مجلس تصریح کرد: فرآیند انتخاب رییس و دادستان دیوان محاسبات بر اساس قانون پیش رفت و رقابت جدی و مومنانه در کمیسیون برنامه بودجه مجلس شکل گرفت و ماندیداهای ریاست و دادستان دیوان به صحن علنی پارلمان معرفی شدند.
 
 
وی گفت: نظارت بر خط اهمیت دارد و مشکلات تصمیم گیری و تصمیم سازی با هوشمند سازی حل و فصل می‌شود.
 
 
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اجرا کار ما نیست اما اگر دستگاه‌های اجرایی قانون را اجرا نمی‌کنند، ما باید مطالبه کنیم که اجرا کنند و اگر هم در جایی خلاء قانونی وجود دارد وظیفه مجلس آن است که قانون به تصویب برساند تا مشکلی در اجرا وجود نباشد.
 
 
قالیباف تصریح کرد: همه امروز می دانند که علل اصلی مشکلات اقتصادی ما در نحوه تصویب بودجه است و بر این اساس اصلاح ساختار بودجه اهمیت زیادی دارد و این مسئله مطالبه صریح مقام معظم رهبری است و باید عملیاتی شود.
 
 
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از 20 ماه از آن روز می‌گذرد و متاسفانه گامی در جهت اصلاح ساختار بودجه برداشته نشده است و تردیدی وجود ندارد که دیوان محاسبات، مرکز پژوهش‌های مجلس و سازمان برنامه و بودجه 93 مجموعه اگر کنار هم قرار گیرند می توانند اصلاح ساختار بودجه را محقق کنند و باید در این راستا گام بردارند./ تسنیم
ارسال نظر