وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

توضیحات دادستان ری درباره هویت سلطان قبر

توضیحات دادستان ری درباره هویت سلطان قبر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری در خصوص فرد معروف به «سلطان قبر» گفت: استعلام برای شناسایی هویت فرد خاطی در خصوص خرید و فروش قبر انجام شده و مردم نیز برای شکایت باید به دادسرا مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر،  غلامرضا نوفرستی در رابطه با ماجرای فرد معروف به «سلطان قبر» و اخراج وی از اداره اوقاف شهرستان ری اظهار کرد: پس از انعکاس خبر سلطان «فروش قبر» در رسانه‌ها، از ادارات مربوطه اقدام به استعلام کردیم اما به دلیل نبود شاکی در این مورد، تاکنون پرونده قضایی برای این موضوع تشکیل نشده است.

 

وی با بیان این‌که شاکیان باید به دادگستری مراجعه کنند تا پرونده قضایی تشکیل شود، افزود: با توجه به اظهارات رئیس اداره اوقاف شهرستان ری در خصوص اخراج فرد خاطی، باید مدت فعالیت این شخص، میزان مبالغ دریافتی و تمام جزئیات مشخص شود.

 

دادستان شهرستان ری ادامه داد: استعلامات لازم در خصوص شناسایی هویت، فعالیت و سمت این شخص از ادارات مربوطه انجام شده، اما بخش مهم این پرونده مربوط به شکایت شاکیان است که میزان مبالغ پرداختی را اعلام کنند تا تحقیقات به صورت جدی و با دقت انجام شود.

 

نوفرستی تصریح کرد: هویت شخص هنوز مشخص نشده اما طبق تحقیقات فعلی، نام خانوادگی این فرد «امیری» است؛ ضمن آن‌که باید توجه داشت که این گونه افراد با نام‌های گوناگون اقدام به چنین فعالیت‌هایی می‌کنند، لذا همکاری مردم در این موضوع بسیار قابل اهمیت خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: از مردم درخواست می‌کنیم که اگر در خصوص فرد خاطی که تحت این عناوین برای فروش قبر در مکان‌های اعلام شده اقدام به دریافت مبالغی را داشته به دادستانی ری اعلام کنند.

 

حجت‌الاسلام علامه مدیر آستان ابن بابویه شهرری روز گذشته در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها از مافیای فروش قبر در تهران پرده‌برداری کرده و حجت‌الاسلام صادقی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ری نیز در مصاحبه‌ای دیگر از اخراج فرد واسطه‌گر فروش قبور از آستان شیخ صدوق (ره) خبر داده بود.

 

همشهری

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار