پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

«پیشگیری از وقوع جرم» مهم‌ترین اولویت برای رسیدن به اهداف قضایی است

دادستان شهرستان ری گفت: برای «پیشگیری از وقوع جرم» ابتدا باید تحقیق کنیم که به واسطه کم کاری کدام نهاد جرم اتفاق افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 01
کد خبر: ۲۹۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا نوفرستی دادستان جدید شهرستان ری در آیین تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ری اظهار کرد: بزرگترین افتخار بنده خدمت در سمت‌های دادیاری، بازپرسی، ریاست شعبه خانواده و معاونت قضایی دادگستری است.

 

وی گفت: ری یک شهر استراتژیک و چهارمین شهر مذهبی ایران است که بیش از دو هزار و 800 شهید و 6هزار جانباز دارد و یکی از شش شهر کشورمان است که جرقه‌های انقلاب اسلامی در آن زده شد.

 

دادستان شهرستان ری با تاکید بر استقرار فرماندهی انتظامی در این شهر تصریح کرد: وجود ۵ زندان و میزان قابل توجه پرونده‌های قضایی لزوم فرماندهی انتظامی در ری را ایجاد می‌کند زیرا با سرکلانتری نمی‌شود به همه مسائل و مشکلات رسیدگی کرد.

 

نوفرستی در ادامه به بیان اولویت برنامه‌های خود پرداخت و گفت: «پیشگیری از وقوع جرم» مهمترین سرفصل ما در کارها خواهد بود چنانکه مقام معظم رهبری نیز نسبت به این امر تاکید دارند لذا برای این کار ابتدا باید ببینیم کدام نهاد کم کاری کرده که جرم اتفاق افتاده است.

 

وی با اشاره به اینکه ری در بین معضلات تهران احاطه شده است، خاطرنشان کرد: بایستی با کارهای کارشناسی به سمتی حرکت کنیم که مشکلات را به صفر برسانیم و هدف ما از پیشبرد این کارها جلب رضایت مردم است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار