قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

محرم امسال جلوه ای از نظم و انضباط، تعهد و مسئولیت و اعتقادات و باورها خواهد بود

وزیر کشورخطاب به مردم، مداحان و خطابا و هیئت امنای مساجد گفت: ما باید جلوه ای از نظم و انضباط، تعهد و مسئولیت و اعتقادات و باورها را با هم امسال به نمایش بگذاریم. رعایت دستورالعمل ها قطعی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 29
کد خبر: ۵۲۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر،  عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه کمیته امنیتی انتظامی ستاد ملی مبارزه با کرونا در جمع خبرنگاران گفت: دستور کار جلسه امروز متعدد بود از جمله برگزاری مراسم ماه محرم که مقرر شد کمیته ها بر اساس نظرات کارشناسی بخش های مختلف اجرایی و بهداشتی درمانی دستورالعمل‌هایی را آماده کنند و مطرح شد و برخی دوستان نیز نظر دیگری داشتند که مقرر شد ظرف دو روز نظرات اعمال شود.

 

وی خطاب به مردم، مداحان و خطابا و هیئت امنای مساجد گفت: ما باید جلوه ای از نظم و انضباط، تعهد و مسئولیت و اعتقادات و باورها را با هم امسال به نمایش بگذاریم. رعایت دستورالعمل ها قطعی است و ضمانت‌های اجرایی لازم موجود است اما بالاترین ضمانت اجرا مردم عزیز خودمان می دانیم که همه کارهایی که در حال صورت گرفتن است برای صیانت از جان مردم است. بنابراین تقاضای ما این است که همه دست اندرکاران این موضوع باید با وزارت بهداشت و درمان نهایت همکاری را داشته باشند.

 

وزیر کشور درباره راه اندازی مدارس و وظیفه وزارت آموزش و پرورش درباره این موضوع گفت: با توجه به نزدیکی ایام شروع تحصیلات امروز طرحی در کمیته مطرح شد که مبتنی بر آن سه سناریو پیش بینی شده بود سناریو سفید بود که شرایط عادی تلقی می‌شود و سناریوهای زرد و قرمز.

 

رحمانی فضلی افزود: مبنای ما در این جلسه این بود که وزارت آموزش و پرورش خود را برای بدترین سناریو آماده کند اما هر جا که شرایط سفید و زرد داشت متناسب با همان شرایط عمل خواهد شد و مقرر شد زیرساخت‌های الکترونیکی برای استفاده از فضای مجازی تقویت شود یکی از دغدغه‌ها کمبود تبلت و موبایل هوشمند بود. در بخش‌های مختلف از کشور که وضع مالی خوبی ندارند که مقرر شد اقداماتی صورت گیرد.

 

وی ادامه داد: تهیه ماسک جزء مواردی بود که مقرر شد اقدامی صورت گیرد و انشاالله با قدرت و با در نظر گرفتن همه ظرفیت‌ها و تجربه‌ای که در این چند ماه وجود داشته ما در حوزه آموزش و پرورش دچار ضعف نشویم.

 

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که امروز مطرح شد بحث شرایط بیماری در تهران بود با توجه به اینکه دوستان گزارشی از ستاد تهران و وزارت بهداشت و درمان ارائه کردند که روند را در تهران کماکان نگران‌کننده می‌دانند و با توجه به اینکه تهران مرکز پخش همه امور و فعالیت ها و کارگاه ها و خدمات و ترددها است بنابراین ارزش تهران از منظر تاثیرگذاری خیلی بالا است لذا باید در تهران کمی سخت گیرانه تر عمل کنیم.

 

وزیر کشور بیان داشت: خواهش ما از مردم این است که مراقبت های لازم را انجام دهند الحمدلله درباره رعایت شرایط بهداشتی از جمله زدن ماسک، آمارها و فاصله اجتماعی خیلی بهبود پیدا کرده و ممکن است با توجه به اینکه خطر وجود دارد باید بهترین راهکارها در نظر بگیریم و از کمترین احتمال بی توجهی جلوگیری کنیم.

 

وی گفت: طرحی را نیز بسیج ارائه کرده بود تحت عنوان کنترل هوشمند در حوزه های مختلف بهداشتی و درمانی که به دلیل کمبود وقت قرار شد که در جلسه آتی مورد بررسی قرار گیرد.

 

فارس

ارسال نظر