یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ
احمد دستمالچیان، سفیر اسبق ایران در لبنان در گفتگو با راهبرد معاصر پاسخ می دهد:

مثلث ضدیت با نفوذ ایران در لبنان چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

سفیر اسبق ایران در لبنان: عربستان و رژیم صهیونیستی و آمریکا در قالب مثلث شوم امنیت لبنان را به هم بریزند بی تردید امنیت این سه کشور خصوصا رژیم صهیونیستی به خطر می افتد.
احمد دستمالچیان؛ سفیر اسبق ایران در لبنان
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۷۴۸

مثلث ضدیت با نفوذ ایران در لبنان چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

 

احمد دستمالچیان سفیر ایران در لبنان در گفت و گو با راهبرد معاصر در پاسخ به این سوال، مقامات لبنانی اعلام کرده اند که برای هر جنگ احتمالی از سوی رژیم صهیونیستی آماده اند ارزیابی شما در این رابطه چیست و آیا می توان گفت در این شرایط تنش های داخلی لبنان با حمایت و تحریک اسرائیل سازماندهی می شود؟ گفت: شکی در این مساله نیست من در مصاحبه های متعددی به این نکته اشاره کرده ام. مثلث شوم بعد از شکست نیروهای تکفیری و داعشی در جنگ های نیابتی پیکجی طراحی کرد تا کشورهایی که در راستای محور مقاومت قرار دارند به سمت تضعیف پیش بروند.

 

وی در ادامه افزود: این سه محور؛ نبود دولت مرکزی، نبود آرامش و امنیت و نبود استقرار و ثبات در این طرح دیده شده است. این سیاست در کشورهای سوریه و عراق و لبنان و ایران در دستور کار است. تضاهرات گسترده در عراق و لبنان بر همین موج سوار است. اسرائیل بر اساس همین طرح در دو سال گذشته به ناآرامی ها در عراق و لبنان دامن زده است.

 

سفیر ایران در لبنان ادامه داد: این قدرت ها با تیغ تحریم مردم را مستصل می کنند و بر علیه دولت و محور مقاومت می شورانند اما آنچه اهمیت دارد آگاه بودن مردم لبنان است. آنها می دانند که مقاومت زانوی امنیت ملی کشور است و به همین دلیل حزب الله لبنان سنبل ملی و نماد ملی است. شخص سیدحسن نصرالله در سالهای گذشته بارها این اراده را نشان داده است که هیچگونه مصامحه و کوتاهی در برابر امنیت ملی لبنان ندارد و هر گونه مصامحه ای در این رابطه از نظر مقاومت خیانت محسوب می شود.

 

دستمالچیان تاکید کرد: اگر عربستان و رژیم صهیونیستی و آمریکا در قالب مثلث شوم امنیت لبنان را به هم بریزند بی تردید امنیت این سه کشور خصوصا رژیم صهیونیستی به خطر می افتد. این نکته بارها به اثبات رسیده است و سید حسن نصر الله چنین اراده ای را علنا از خود نشان داده است و بی تردید مردم منطقه از به صحنه آمدن این اراده حمایت خواهند کرد.

 

او اذعان کرد: امروز رژِیم صهیونیستی به دلیل دست و پنجه نرم کردن با عنوان مشکلات درونی از جمله عدم موفقیت ائتلاف شکننده بین دو حزب رقیب و موضوع کرونا و تبعات سنگین اقتصادی کرونا قصد صادر کردن مشکلات به خارج از مرزهای خود را دارد و قطعا در این صورت مقاومت ضربه سهمگینی به اسرائیل وارد خواهد کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال، در این بین نقش ایران چیست و کشور ما در این خصوص چه سیاستی در پیش می گیرد؟ کفت: ایران بارها اعلام کرده است که این آمادگی را دارد که مایحتاج مورد نیاز مردم لبنان از جمله سوخت را همانطور که به ونزوئلا کمک کرده به بنادر لبنان برساند و به این کشور کمک کند. اگر مسئولین لبنان به چنین نتیجه ای برسند جمهوری اسلامی آمادگی کمک دارد.

 

 

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار