ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
پامپئو:

کاهش ۹۰ درصدی درآمد نفتی ایران

کاهش ۹۰ درصدی درآمد نفتی ایران وزیر امور خارجه آمریکا در نشستی در مجلس سنا مدعی شد تحریم‌های این کشور ۹۰ درصد از درآمدهای نفتی ایران را کاهش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا به دفاع از سیاست دولت این کشور علیه ایران پرداخت.

 

او گفت: «ما دنیا را با همان واقع‌گرایی بنیانگذاران آمریکا ارزیابی کردیم. ما جمهوری اسلامی ایران را همان چیزی دیدیم که هست: یعنی یک کشور متجاوز نه یک قربانی.»

 

پامپئو اضافه کرد: «ما با تمام قوا کارزار فشار حداکثری را اجرا کردیم. از مه ۲۰۱۸، ۹۰ درصد از درآمدهای نفتی که رژیم از آنها برای تروریسم و فعالیت‌های هسته‌ای غیرقانونی استفاده می‌کند را کاهش دادیم.»

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: «ما از طریق دیپلماسی کشروها را به سمت خودمان آورده‌ایم- تحریم حزب‌الله از طرف کشورهای اروپایی و کشورهای جنوب آمریکا ببینید.»

 

پامپئو تصریح کرد: «ضمن آنکه آمادگی نظامی خودمان را در برابر تهران تقویت کرده‌ایم. کارهای بیشتری هستند که باید انجام داد. شورای امنیت باید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را قبل از انقضای آن در روز ا۸ اکتبر تمدید کند.»

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار