محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن توسط ایران توهم عجیب ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه گفت‌وگوی تلفنی غریب‌آبادی با همتای چینی‌ عزیمت عراقچی به عربستان عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد اعتراضات سراسری در اراضی اشغالی علیه جنگ غزه تشدید می‌شود عراق: داعش دیگر تهدیدی برای ما نیست وزیر خارجه هند خطاب به آمریکا: اگر در خرید نفت از ما مشکلی دارید، آن را نخرید؛ هیچکس شما را مجبور نمی‌کند حذف ۲ صفر از پول ملی سوریه / حذف عکس بشار اسد از اسکناس بازداشت مردی که خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد تا با اختلال در صادرات گاز به اروپا، مسکو تحت فشار قرار بگیرد آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید امضای توافقنامه شراکت نظامی میان عربستان و آمریکا اوکراین: «زلنسکی» آماده است تا در مورد مسائل ارضی از طریق تماس، بحث کند رئیس‌جمهور لبنان: از طرح منطقه حائل اسرائیل در جنوب اطلاعی نداریم

آمریکا ۱۱ نفر را در ارتباط با تحولات هنگ‌کنگ تحریم کرد

وزیر خارجه آمریکا خبر داد که واشنگتن 11 فرد را که به ادعای وی مسئول از بین بردن خودمختاری هنگ‌کنگ هستند تحریم کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۳۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا عصر جمعه (به وقت تهران) از تحریم 11 نفر مرتبط با اوضاع هنگ‌کنگ خبر داد.

وی در پیامی توئیتری نوشت: «امروز آمریکا 11 فرد را که مسئول نابودی خودمختاری هنگ‌کنگ هستند تحریم می‌کند. ما با این موضوع که مردم هنگ کنگ از سرکوب وحشیانه به دستان حزب کمونیست چین یا عاملان آن رنج ببرند، کنار نخواهیم آمد.»

پیشتر نشریه بلومبرگ خبر داده بود که دولت آمریکا قصد دارد «کری لام» فرماندار هنگ‌کنگ و چند مقام چینی را مورد تحریم قرار دهد.

کری لام در واکنش به این تحریم‌ها گفته است: «من هیچ‌گونه دارایی در آمریکا ندارم و معمولاً به آمریکا سفر نمی‌کنم. اگر آن‌ها از دادن ویزا به من امتناع کنند، نتیجه‌اش همین است که به آمریکا نمی‌روم».

آمریکا طی هفته‌های گذشته مداخله خود در امور داخلی چین را به دلیل تصویب قانون امنیت ملی هنگ‌‌کنگ بیش از گذشته کرده است.

 قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ چند هفته پیش توسط کمیته دائمی کنگره ملی خلق چین به تصویب رسید و اجرایی شد، و بر اساس آن، پکن می‌تواند با اعمال این قانون جرائم مربوط به ایجاد جدایی، براندازی، تروریسم و تبانی با نیرو‌های خارجی را مجازات کند که این مجازات می‌تواند حکم زندان ابد نیز باشد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده