ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد
پامپئو:

کاهش ۹۰ درصدی درآمد نفتی ایران

وزیر امور خارجه آمریکا در نشستی در مجلس سنا مدعی شد تحریم‌های این کشور ۹۰ درصد از درآمدهای نفتی ایران را کاهش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا به دفاع از سیاست دولت این کشور علیه ایران پرداخت.

 

او گفت: «ما دنیا را با همان واقع‌گرایی بنیانگذاران آمریکا ارزیابی کردیم. ما جمهوری اسلامی ایران را همان چیزی دیدیم که هست: یعنی یک کشور متجاوز نه یک قربانی.»

 

پامپئو اضافه کرد: «ما با تمام قوا کارزار فشار حداکثری را اجرا کردیم. از مه ۲۰۱۸، ۹۰ درصد از درآمدهای نفتی که رژیم از آنها برای تروریسم و فعالیت‌های هسته‌ای غیرقانونی استفاده می‌کند را کاهش دادیم.»

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: «ما از طریق دیپلماسی کشروها را به سمت خودمان آورده‌ایم- تحریم حزب‌الله از طرف کشورهای اروپایی و کشورهای جنوب آمریکا ببینید.»

 

پامپئو تصریح کرد: «ضمن آنکه آمادگی نظامی خودمان را در برابر تهران تقویت کرده‌ایم. کارهای بیشتری هستند که باید انجام داد. شورای امنیت باید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را قبل از انقضای آن در روز ا۸ اکتبر تمدید کند.»

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار