۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز حضور رئیس قوه قضائیه در جلسه جامعه مدرسین جاده چالوس تا تخلیه بار ترافیکی یک‌طرفه می‌شود نماز باران در تهران اقامه شد هوای تهران در شرایط نارنجی

وضعیت مریخ نورد استقامت یک روز پس از پرتاب

ناسا در حال حاضر بابت پرتاب موفقیت آمیز مریخ نورد جدید خود، خوشحال است و اعلام کرد که یک روز پس از پرتاب، استقامت در حالت ایمن قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر مریخ‌نورد جدید ناسا به نام "استقامت" روز گذشته ساعت ۱۶:۲۰ به وقت ایران، به همراه موشک "اطلس۵" (Atlas V)، از "پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال" (CCAFS)، زمین را به مقصد مریخ ترک کرد.

"استقامت"، بخش مهمی از پروژه بزرگ ناسا موسوم به "مریخ۲۰۲۰" (Mars ۲۰۲۰) به شمار می‌رود.

بر اساس محاسبات ناسا، استقامت در ۱۸ فوریه ۲۰۲۱ روی سطح مریخ فرود خواهد آمد تا ماموریت خود را آغاز کند.

مهندسان ناسا اعلام کردند که پس از پرتاب، این کاوشگر با دو نقص ناگهانی مواجه شد.

این نقوص در مورد مشکل ارتباطی و دمای فضاپیما بود و سبب شد پس از آن استقامت در "حالت ایمنی" قرار گیرد.

ناسا اعلام کرد که انتظار نمی‌رود این نقوص کوچک به کل ماموریت آسیب برسانند.

 "جیم برایدنستاین"(Jim Bridenstine) رئیس ناسا در کنفرانس مطبوعاتی پس از پرتاب گفت: پرتاب استقامت خارق‌العاده‌ بود که سر ساعت انجام شد و روز خوبی برای ناسا رقم زد.

"مت والاس"(Matt Wallace) معاون پروژه "مارس ۲۰۲۰"( Mars ۲۰۲۰) از آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا گفت: ایرادهای پیش‌ آمده نگرانی زیادی ایجاد نکرد.

قطع ارتباط اولیه به این دلیل ایجاد شد که ناسا برای برقراری ارتباط با استقامت از سیستمی به نام "شبکه فضای عمیق" استفاده می‌کند.

از آنجا که شبکه فضای عمیق از آنتن‌های غول‌پیکر با دریافت‌کننده‌های حساس تشکیل شده است، سیگنال‌های فضاپیما که به شبکه خیلی نزدیک هستند، مانند این هستند که فردی در گوش شما جیغ بزند.

اختلال دیگر به دمای کاوشگر مربوط است. در این ماموریت از چرخه فریون(freon) مایع استفاده می‌شود که گرما را از مرکز فضاپیما به رادیاتورهای آن انتقال می‌دهد.

 مدت کوتاهی پس از پرتاب، کاوشگر وارد سایه شد زیرا زمین به طور موقت نور خورشید را مسدود کرد و همین امر سبب شد دمای خروجی رادیاتور کاهش یابد و تمایز دما بین خروجی و ورودی رادیاتور افزایش یابد. 

مت والاس در نهایت اضافه کرد: هم‌اکنون شرایط تحت کنترل بوده و حال "استقامت" کاملا خوب است.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار