ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد لبنان

دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد لبنان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد، در صورت هر گونه حمله حزب‌الله به سربازان و یا شهروندان اسرائیلی در پاسخ به شهادت یکی از افسرانش در حمله هوایی اسرائیل در نزدیکی دمشق، زیرساخت‌های اصلی لبنان را هدف قرار داده و تخریب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، یک منبع آگاه نظامی اسرائیلی اظهار کرد: بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد، در صورت هر گونه حمله حزب‌الله به سربازان و یا شهروندان اسرائیلی در پاسخ به شهادت یکی از افسرانش در حمله هوایی اسرائیل در نزدیکی دمشق، زیرساخت‌های اصلی لبنان را هدف قرار داده و تخریب کنند.

این منبع گفت: گانتس این دستورات را در جلسه‌ای که روز پنج‌شنبه با حضور آویو کوخافی، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل و جمعی از فرماندهان ارشد این ارتش برگزار شد، صادر کرد.

منبع یاد شده در ادامه مدعی شد: در صورتی که حزب‌الله هر گونه حمله‌ای را انجام دهد، شاهد پاسخ بی‌سابقه اسرائیل به لبنان، زیرساخت‌ها و تاسیسات اصلی آن خواهیم بود.

ارتش رژیم صهیونیستی بر اساس این دستورات اقدامات لازم جهت آمادگی برای انجام چنین مسؤولیتی در مرزهای جنوبی لبنان را آغاز کرد.

برخی از تحلیلگران بر این باورند هدف از این تهدیدهای علنی اسرائیل تحریک دولت و افکار عمومی لبنان علیه حزب‌الله و تحت فشار گذاشتن این حزب برای انصراف از پاسخ به اسرائیل است و این امر می‌تواند معادله درگیری میان حزب‌الله و ارتش اسرائیل را تا حدی به نفع اسرائیل کند و این رژیم بتواند بدون ترس از پاسخ حزب‌الله، دست به ترور و حمله هوایی بزند.

 

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار