گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد لبنان

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد، در صورت هر گونه حمله حزب‌الله به سربازان و یا شهروندان اسرائیلی در پاسخ به شهادت یکی از افسرانش در حمله هوایی اسرائیل در نزدیکی دمشق، زیرساخت‌های اصلی لبنان را هدف قرار داده و تخریب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، یک منبع آگاه نظامی اسرائیلی اظهار کرد: بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد، در صورت هر گونه حمله حزب‌الله به سربازان و یا شهروندان اسرائیلی در پاسخ به شهادت یکی از افسرانش در حمله هوایی اسرائیل در نزدیکی دمشق، زیرساخت‌های اصلی لبنان را هدف قرار داده و تخریب کنند.

این منبع گفت: گانتس این دستورات را در جلسه‌ای که روز پنج‌شنبه با حضور آویو کوخافی، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل و جمعی از فرماندهان ارشد این ارتش برگزار شد، صادر کرد.

منبع یاد شده در ادامه مدعی شد: در صورتی که حزب‌الله هر گونه حمله‌ای را انجام دهد، شاهد پاسخ بی‌سابقه اسرائیل به لبنان، زیرساخت‌ها و تاسیسات اصلی آن خواهیم بود.

ارتش رژیم صهیونیستی بر اساس این دستورات اقدامات لازم جهت آمادگی برای انجام چنین مسؤولیتی در مرزهای جنوبی لبنان را آغاز کرد.

برخی از تحلیلگران بر این باورند هدف از این تهدیدهای علنی اسرائیل تحریک دولت و افکار عمومی لبنان علیه حزب‌الله و تحت فشار گذاشتن این حزب برای انصراف از پاسخ به اسرائیل است و این امر می‌تواند معادله درگیری میان حزب‌الله و ارتش اسرائیل را تا حدی به نفع اسرائیل کند و این رژیم بتواند بدون ترس از پاسخ حزب‌الله، دست به ترور و حمله هوایی بزند.

 

ایسنا

ارسال نظر