بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد لبنان

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد، در صورت هر گونه حمله حزب‌الله به سربازان و یا شهروندان اسرائیلی در پاسخ به شهادت یکی از افسرانش در حمله هوایی اسرائیل در نزدیکی دمشق، زیرساخت‌های اصلی لبنان را هدف قرار داده و تخریب کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، یک منبع آگاه نظامی اسرائیلی اظهار کرد: بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور داد، در صورت هر گونه حمله حزب‌الله به سربازان و یا شهروندان اسرائیلی در پاسخ به شهادت یکی از افسرانش در حمله هوایی اسرائیل در نزدیکی دمشق، زیرساخت‌های اصلی لبنان را هدف قرار داده و تخریب کنند.

این منبع گفت: گانتس این دستورات را در جلسه‌ای که روز پنج‌شنبه با حضور آویو کوخافی، رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل و جمعی از فرماندهان ارشد این ارتش برگزار شد، صادر کرد.

منبع یاد شده در ادامه مدعی شد: در صورتی که حزب‌الله هر گونه حمله‌ای را انجام دهد، شاهد پاسخ بی‌سابقه اسرائیل به لبنان، زیرساخت‌ها و تاسیسات اصلی آن خواهیم بود.

ارتش رژیم صهیونیستی بر اساس این دستورات اقدامات لازم جهت آمادگی برای انجام چنین مسؤولیتی در مرزهای جنوبی لبنان را آغاز کرد.

برخی از تحلیلگران بر این باورند هدف از این تهدیدهای علنی اسرائیل تحریک دولت و افکار عمومی لبنان علیه حزب‌الله و تحت فشار گذاشتن این حزب برای انصراف از پاسخ به اسرائیل است و این امر می‌تواند معادله درگیری میان حزب‌الله و ارتش اسرائیل را تا حدی به نفع اسرائیل کند و این رژیم بتواند بدون ترس از پاسخ حزب‌الله، دست به ترور و حمله هوایی بزند.

 

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار