ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

حماس: باید علیه طرح الحاق جهاد کنیم

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس بر اتحاد ملت فلسطین برای مقابله با طرح‌های رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۲۶

 

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری المیادین، خلیل الحیه، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در سخنانی به مناسبت فرا رسیدن عید قربان اظهار کرد که ملت فلسطین امروز برای مقابله با طرح‌های رژیم صهیونیستی متحد شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: فلسطین فروشی نیست و ملت ما اگر تمامی میلیاردهای سطح زمین به ملت ما داده شود ما از یک وجب از خاکمان نخواهیم گذشت.

الحیه تصریح کرد: ملت ما آماده فدا کردن هر چیز ارزشمندی و اعلام مقابله همه‌جانبه و با تمامی ابزارهای مقاومت هستند و باید اعلام جهاد شود.

این مقام فلسطینی ادامه داد: ملت ما متحد هستند و توان پیروزی را دارند و از هیچ کس کمک نمی‌خواهند و محاصره‌ای که به آنها تحمیل می‌شود را با سلاحشان خواهند شکست.

 

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار