عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

محرومیت ۱۴ هزار کودک سودانی از مراقبت‌های بهداشتی و غذا

محرومیت ۱۴ هزار کودک سودانی از مراقبت‌های بهداشتی و غذا سازمان غیردولتی «کودکان را نجات دهیم» در بیانیه‌ای اعلام کرد: خشونت‌ها در بخشی از دارفور (در غرب سودان)، بیش از ۱۴ هزار کودک را از مراقبت‌های بهداشتی و غذا محروم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نزدیک به ۵۰۰ مرد مسلح، ۲۵ ژوئیه به منطقه ماستری Masteri در غرب دارفور حمله کردند. این حملات به کشته شدن ۶۱ نفر و زخمی شدن ۸۸ نفر دیگر منجر شد که حال ۳۵ تن از آن‌ها وخیم است. این آخرین مجموعه حوادث از خشونت‌های شدیدی است که اخیرا در این منطقه به وقوع پیوسته است.
بنابراعلام سازمان غیردولتی «کودکان را نجات دهیم»، در بین کشته ها، پنج کودک وجود دارد و ۹ کودک دیگر نیز زخمی شدند.
سازمان غیردولتی «کودکان را نجات دهیم» خاطرنشان کرد: «موج خشونت‌های قومی در غرب دارفور، بیش از ۱۴ هزار کودک را از خدمات بهداشتی محروم کرده است، زیرا ما مجبور شدیم دو دفتر توزیع کننده کمک و یک دفتر محلی در ماستری را تعطیل کنیم».
این منبع اعلام کرد این دو مرکز «خدمات بهداشتی و غذا در اختیار کودکان این منطقه قرار می‌دادند».
دفتر هماهنگ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد روز سه شنبه اعلام کرد این حملات در بین ساکنان ماستری و روستا‌های مجاور رعب و وحشت ایجاد کرده است.
همچنین ۲۰۰۰ خانواده- تقریبا ۱۰ هزار نفر- به سمت شهر الجنینه در ۵۰ کیلومتری ماستری متواری شدند. ۲۰۰ خانواده دیگر نیز (نزدیک به یکهزار نفر) از مرز چاد عبور کردند.
عبدالله حمدوک نخست وزیر سودان ۲۶ ژوئیه بیان کرد: نیرو‌های امنیتی در دارفور مستقر می‌شوند تا در فصل کشاورزی از شهروندان محافظت کنند.
آرشاد مالک مدیر بخش سودان «کودکان را نجات دهیم» در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این کاملا غیرقابل توجیه است که کودکان براثر این خشونت‌ها کشته یا زخمی شوند. اگر این مراکز کمک رسانی به زودی بازگشایی نشوند، زندگی کودکان با خطرات بیشتری مواجه می‌شود و در حال حاضر یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک در سودان از گرسنگی رنج می‌برند».
در منطقه دارفور که وسعت آن به ۴۰۰ هزار کیلومتر مربع می‌رسد و تقریبا نیمی از آن بیابانی است، عشایر قبایل عرب و کشاورزان قبایل آفریقایی سالهاست که بر سر زمین و آب با هم درگیرند.
مالک از دولت سودان خواست درباره مرگ این کودکان تحقیق کند و عاملان خشونت‌ها محاکمه شوند.

 

خبرگزاری صداو سیما

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار