غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

مخالفت حزب الشیوعی با عادی سازی روابط سودان و تل آویو

حزب معارض «الشیوعی» سودان مخالفت خود با هر گونه عادی‌سازی روابط کشورش با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 22
کد خبر: ۵۵۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «صدیق یوسف» عضو دبیرخانه کمیته مرکزی حزب الشیوعی سودان ضمن مخالفت با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بر حمایت از ملت فلسطین تأکید کرد.

 

هفته گذشته برخی رسانه‌های سودان به نقل از «حیدر بدوی صادق» سخنگوی رسمی وزارت خارجه این کشور از روابط دیپلماتیک پنهانی بین سودان و رژیم صهیونیستی خبر داده و از عادی‌سازی روابط دو طرف استقبال کرده بود.

 

وزارت خارجه سودان پس از انتشار این خبر اعلام کرد که بدوی صادق از سمتش برکنار شده و در این وزارتخانه هیچ سمتی ندارد.

 

طبق گزارش خبرگزاری سودان (سونا)، یوسف درباره درخواست حزب الشیوعی برای انحلال دولت «عبدالله حمدوک» گفت که موضع ما روشن است و ما خواهان انحلال دولت نیستیم بلکه تلاش می‌کنیم که اهداف انقلاب بر اساس برنامه‌ گروه‌های آزادی و تغییر محقق شود و از اقدامات مثبت حمایت می‌کنیم.

 

وی بر مخالفت با سرکوب تظاهرات‌های مردمی و ممانعت از حق بیان دموکراتیک و مسالمت‌آمیز دیدگاه‌ها تأکید کرد.

 

فارس

ارسال نظر