گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

آمار مبتلایان و قربانیان کرونا درجهان امروز شنبه ۱۱ مرداد ۹۹/ تعدادقربانیان کرونا در جهان به مرز ۷۰۰ هزار نفر رسید

آمار مبتلایان و قربانیان کرونا درجهان امروز شنبه ۱۱ مرداد ۹۹/ تعدادقربانیان کرونا در جهان به مرز ۷۰۰ هزار نفر رسید شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۶۸۲ هزار و ۹۹۹ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۰۰۸
به گزارش راهبرد معاصر؛  تازه‌ترین آمار‌ها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۷ میلیون و ۷۵۸ هزار و ۸۰۲ نفر رسیده و مرگ ۶۸۲ هزار و ۹۹۹ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.
 
 
روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
 
 
همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها ۱۱ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۵۱۰ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.
 
 
از میان پنج میلیون و ۹۱۴ هزار و ۲۹۳ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۸۴۸ هزار و ۶۹۱ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۵ هزار و ۶۰۲ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.
 
 
همچنین از ۱۱ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۵۰۹ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۱ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۵۱۰ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۸۲ هزار و ۹۹۹ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.
 
 
آمریکا همچنان درصدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
 
 
از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، مکزیک و انگلیس نیز پس از آمریکا به ترتیب بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.
 
 
آمار‌ها نشان می‌دهد که مکزیک و انگلیس به لحاظ شمار قربانیان کووید-۱۹با اختلاف کمی نسبت به هم، یکدیگر را تعقیب می‌کنند که در حال حاضر مکزیک از این نظر از انگلیس سبقت گرفته است.
 
 
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:
 
 
۱. آمریکا چهار میلیون و ۷۰۵ هزار و ۸۸۹ مبتلا، ۱۵۶ هزار و ۷۴۷ قربانی
 
۲. برزیل دو میلیون و ۶۶۶ هزار و ۲۹۸ مبتلا، ۹۲ هزار و ۵۶۸ قربانی
 
۳. هند یک میلیون و ۶۹۷ هزار و ۵۴ مبتلا، ۳۶ هزار و ۵۵۱ قربانی
 
۴. روسیه ۸۳۹ هزار و ۹۸۱ مبتلا، ۱۳ هزار و ۹۶۳ قربانی
 
۵. آفریقای جنوبی ۴۹۳ هزار و ۱۸۳ مبتلا، ۸۰۰۵ قربانی
 
۶. مکزیک ۴۲۴ هزار و ۶۳۷ مبتلا، ۴۶ هزار و ۶۸۸ قربانی
 
۷. پرو ۴۰۷ هزار و ۴۹۲ مبتلا، ۱۹ هزار و ۲۱ قربانی
 
۸. شیلی ۳۵۵ هزار و ۶۶۷ مبتلا، ۹۴۵۷ قربانی
 
۹. اسپانیا ۳۳۵ هزار و ۶۰۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۴۵ قربانی
 
۱۰. ایران ۳۰۴ هزار و ۲۰۴ مبتلا، ۱۶ هزار و ۷۶۶ قربانی
 
سپس کشور‌های انگلیس با ۳۰۳ هزار و ۱۸۱ مبتلا، کلمبیا با ۲۹۵ هزار و ۵۰۸ مبتلا، پاکستان با ۲۷۸ هزار و ۳۰۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۷۵ هزار و ۹۰۵ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۷ هزار و ۵۳۷ مبتلا، بنگلادش با ۲۳۷ هزار و ۶۶۱ مبتلا، ترکیه با ۲۳۰ هزار و ۸۷۳ مبتلا، آلمان با ۲۱۰ هزار و ۶۶۵ هزار مبتلا، آرژانتین با ۱۹۱ هزار و ۳۰۲ مبتلا، فرانسه با ۱۸۷ هزار و ۹۱۹ مبتلا، عراق با ۱۲۴ هزار و ۶۰۹ مبتلا، کانادا با ۱۱۶ هزار و ۳۱۲ مبتلا، قطر با ۱۱۰ هزار و ۶۹۵ مبتلا، اندونزی با ۱۰۸ هزار و ۳۷۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.
 
 
پس از آن مصر با ۹۴ هزار و ۷۸ مبتلا، فیلیپین با ۹۳ هزار و ۳۵۴ مبتلا، قزاقستان با ۹۰ هزار و ۳۶۷ مبتلا، اکوادور با ۸۵ هزار و ۳۵۵ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۳۳۷ مبتلا، سوئد با ۸۰ هزار و ۴۲۲ مبتلا، عمان با ۷۹ هزار و ۱۵۹ مبتلا، بولیوی با ۷۶ هزار و ۷۸۹ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۷۰ هزار و ۹۷۰ مبتلا، اوکراین با ۶۹ هزار و ۸۸۴ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۶۹ هزار و ۶۴۹ مبتلا، بلژیک با ۶۸ هزار و ۷۵۱ مبتلا، بلاروس با ۶۷ هزار و ۸۰۸ مبتلا، کویت با ۶۶ هزار و ۹۵۷ مبتلا، پاناما با ۶۵ هزار و ۲۵۶ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۰ هزار و ۵۰۶ مبتلا، هلند با ۵۴ هزار و ۳۰۱ مبتلا، سنگاپور با ۵۲ هزار و ۲۰۵ مبتلا، پرتغال با ۵۱ هزار و ۷۲ مبتلا، رومانی با ۵۰ هزار و ۸۸۶ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
 
 
همچنین کشور‌های گواتمالا، لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، قرقیزستان، غنا، سوئیس، ژاپن، آذربایجان، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، مراکش، اتریش و کنیا تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار