وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد
روحانی در گفتگوی تلفنی با الکاظمی:

آمریکا با تعرض به هواپیمای مسافربری ایران، پیام غلطی از خود بروز می‌دهد

رئیس جمهور پیوندهای عمیق بین دو ملت ایران و عراق را پشتیبان اجرای توافقات دو کشور در عرصه های مختلف عنوان کرد و اظهار داشت: با اراده، تصمیم و تلاش قاطع و جدی که در مقامات عالی تهران و بغداد دیده می شود، دو طرف خواهند توانست همه مشکلات و سختی های پیش روی توسعه روابط دوجانبه را برطرف کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور بعد از ظهر شنبه در گفتگوی تلفنی نخست وزیر عراق با وی، با تبریک عید قربان، سفر مصطفی الکاظمی به تهران را سازنده توصیف کرد و گفت: این سفر و توافقات صورت گرفته در جریان آن، تحولات مثبت و رو به جلویی در روابط دو کشور ایجاد خواهد کرد.

 

رئیس جمهور افزود: علاوه بر مذاکرات مفید بنده و معاون اول رییس جمهوری ایران با جنابعالی ، وزرا هم دیدارهای موفقی داشتند.

 

روحانی تصریح کرد: آغاز فعالیت اجرایی مسیر ریلی بین ایران و عراق، برای دو ملت امیدبخش و سرآغازی برای ایجاد تحرکی جدید و جدی در توسعه بیش از پیش تعاملات دوجانبه خواهد بود.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران از ایفای نقش برجسته عراق در شرایط حساس منطقه استقبال می کند، خاطرنشان کرد: اراده ایران برقراری ثبات کامل در منطقه است و در این راستا به همه تعهدات خود پایبند است. البته متاسفانه آمریکا با تلاش برای توطئه جدید علیه ایران و تعرض به هواپیمای مسافربری کشورمان، علامت و پیام غلطی از خود بروز می دهد.

 

مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق نیز در این گفتگو ضمن تبریک عید قربان به دولت و ملت ایران گفت: قطعا در سایه حمایت های جنابعالی و همکاری جدی و صمیمانه مسئولان دو کشور، می توان روابط دو طرف را به سرعت به سطحی ممتاز ارتقا داد و دوره جدیدی از همکاری و تعاملات سازنده و مثبت ایران و عراق را پایه گذاری کرد.

 

نخست وزیر عراق با اشاره به اینکه بلافاصله پس از بازگشت از سفر به ایران، کمیته هایی را با مسئولیت وزرای مرتبط برای فعال سازی توافقات و اجرای پروژه های مشترک تشکیل داده است، اضافه کرد: اراده مقامات عراق، رفع همه موانع و مشکلات پیش روی توسعه روابط با ایران است و علاقمندیم آغاز فعالیت پروژه مسیر ریلی ایران و عراق هر چه سریع تر به عنوان نماد و الگوی توسعه روابط دو کشور انجام شود.

 

الکاظمی تصریح کرد: سیاست اصولی عراق کاهش تنش و افزایش ثبات در منطقه است و به دنبال ایفای نقش مثبت در این راستا با همکاری و حمایت برادران مان در ایران هستیم.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار