ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات

روحانی: تأمین ارز واردات کالاهای اساسی تداوم یابد

رئیس جمهور روش‌های متنوع بانک مرکزی در تامین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی را در خنثی‌سازی تحریم‌های غیرقانونی آمریکا موثر توصیف کرد و خواستار تداوم این اقدامات شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 31
کد خبر: ۵۲۹۶۱

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین  حسن روحانی، رئیس جمهور، روز جمعه در گفتگو با رئیس کل بانک مرکزی، پس از توضیحات عبدالناصر همتی در جریان جزئیات روند تامین ارز کالاهای اساسی و ضروری، قرار گرفت و گفت: اقدامات بانک مرکزی در استفاده از روش‌های متنوع برای تامین ارز مورد نیاز واردات کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید، با هماهنگی صادرکنندگان و واردکنندکان و سایر دستگاه‌ها، در خنثی سازی تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مؤثر است و باید پیگیری شده و تداوم یابد.

رئیس جمهور همچنین از آخرین اقدامات بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی مطلع شد و از رئیس کل بانک مرکزی خواست پیشنهادات لازم برای تأمین مالی غیرتورمی پروژه‌های عمرانی، زیربنای و خدماتی از محل نقدینگی موجود در کشور را به دولت ارائه کند.

خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده