رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

انتقاد نخست وزیر رژیم صهیونیستی از معترضان

انتقاد نخست وزیر رژیم صهیونیستی از معترضان نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در نشست هفتگی کابینه با انتقاد از معترضان و رسانه‌ها مدعی شد که آنها در حال پایمال کردن دموکراسی در سرزمین‌های اشغالی هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه با حمله به معترضانی که خواستار کناره‌گیری وی هستند آنها را متهم کرد که در حال پایمال کردن دموکراسی بوده و رسانه‌های اسرائیلی نیز به تشویق آنها می‌پردازند.

 

نتانیاهو که در ماه می برای پنجحمین بار پیاپی به عنوان نخست وزیر رژیم صهیونیستی انتخاب شد، اغلب از تبعیض‌هایی که توسط رسانه‌ها علیه  وی می‌شود انتقاد کرده است.

 

طی روزهای اخیر هزاران نفر در خیابان‌های سرزمین‌های اشغالی از جمله در برابر منزل نتانیاهو در قدس اشغالی تجمع کرده و علیه فساد وی و همچنین شرایط وخیم اقتصادی این رژیم که در پی شیوع ویروس کرونا ایجاد شده، تظاهرات کردند.

 

نتانیاهو که رهبری حزب راستگرای لیکود را بر عهده دارد تمامی اتهامات مطرح شده علیه خود را رد کرده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در نشست کابینه صحبت می‌کرد، با انتقاد از معترضان و رسانه‌ها گفت «در حالی که تظاهرات کنندگان کارزار خود را به عنوان تلاشی برای حفظ دموکراسی معرفی می‌کنند اما من این را تلاشی برای پایمال کردن دموکراسی می‌بینم.»

 

وی با تشبیه رسانه‌های این رژیم به رسانه‌های کره‌شمالی ادامه داد: «این تظاهرات توسط رسانه‌ها تغذیه می‌شود.»

 

نتانیاهو با اشاره به رسانه‌های این رژیم گفت: «آنها تظاهرات را گزارش نمی‌کنند، آنها در این تظاهرات مشارکت دارند و به آتش آن می‌افزایند.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که هیچ کسی به دنبال محدود کردن تظاهراتی که در حال برگزاری است و اکثر آن را جوانان تشکیل می‌دهند، نیست.

 

نتانیاهو که 70 سال دارد از سال 1996 تا 1996 نخست وزیر این رژیم بوده و پس از آن از سال 2009 تا کنون نیز نخست وزیر این رژیم مانده است.

 

نظرسنجی‌های اخیر حاکی از آن است که محبوبیت وی با کاهش مواجه شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار