دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

نتانیاهو: به ایران اجازه حضور نظامی در مرزهایمان را نمی دهیم

نتانیاهو: به ایران اجازه حضور نظامی در مرزهایمان را نمی دهیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه هفتگی کابینه ضمن ادعای این که ارتش این رژیم آمادگی مقابله با تهدیدات را دارد، گفت به ایران اجازه حضور نظامی در مرزهای فلسطین اشغالی را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 26
کد خبر: ۵۲۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز در جلسه هفتگی کابینه ادعا کرد این رژیم سیاست مداومی را دنبال می‌کند که اجازه نمی‌دهد ایران در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی حضور نظامی داشته باشد.

 

به گزارش «جروزالم پست»، او در ادامه ادعاهایش افزود: لبنان و سوریه مسئول هر حمله‌ای هستند که از خاک آن‌ها علیه اسرائیل اجرا شود. نمی‌توانیم امنیتمان را تضعیف کنیم و امنیت شهروندانمان را به خطر بیندازیم. نمی‌توانیم اجازه دهیم نیروهایمان متحمل ضربه شوند.

 

نتانیاهو در ادامه مدعی آمادگی ارتش رژیم صهیونیستی در مقابله با تهدات شد و گفت در کنار وزیر جنگ و فرمانده کل ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در حال ارزیابی وضعیت منطقه است.

 

پیش از این «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در دیدار با «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در فلسطین اشغالی، بر لزوم فشار بر ایران تأکید کرده بود.

 

سفر میلی در شرایطی انجام شده که رژیم صهیونیستی پس از شهادت یکی از رزمنده‌های حزب‌الله لبنان در دمشق در شرایط آماده‌باش قرار گرفته است. در گزارش آی۲۴ اشاره شده که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز با مارک میلی از طریق ویدیو کنفرانس در ارتباط با «ایران» و «چالش‌های امنیتی منطقه» گفت‌و‌گو کرده است.

 

همزمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها مبنی بر آماده شدن حزب‌الله برای پاسخ به رژیم صهیونیستی، رسانه‌های این رژیم از تشدید تحرکات نظامی در شمال فلسطین اشغالی خبر داده بودند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار