پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم

مصمم هستیم گروه دوستی پارلمانی با ترکیه را سریع‌ تشکیل دهیم

مصمم هستیم گروه دوستی پارلمانی با ترکیه را سریع‌ تشکیل دهیم رییس مجلس در گفت‌وگو با رئیس‌مجلس ترکیه با اشاره به طی شدن مقدمات تشکیل گروه دوستی پارلمانی با ترکیه در مجلس گفت: ما مصمم هستیم گروه دوستی پارلمانی با ترکیه را هر چه سریع‌تر تشکیل دهیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی شنتوپ رییس مجلس ملی ترکیه بعد از ظهر امروز (دوشنبه ۱۳ مرداد ماه) در تماسی تلفنی با محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی گفت وگو و رایزنی کرد.

 

مصطفی شنتوپ در ابتدای این تماس عید قربان را به رییس مجلس شورای اسلامی تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که به برکت این عید بزرگ، شاهد رخت بربستن ویروس کرونا از کل دنیا باشیم.

 

وی افزود: در طول همه گیری ویروس کرونا همواره در همبستگی و ارتباط کامل با ایران بوده‌ایم و وزرای بهداشت دو کشور برای تبادل تجربیات در این حوزه در تماس مداوم هستند.

 

رییس مجلس ملی ترکیه با اشاره به ضرورت توسعه روابط همه جانبه ایران و ترکیه گفت: همسایگی، قرابت فرهنگی و مناسبات انسانی دوستانه میان مردم دو کشور بر لزوم توسعه روابط فیمابین در سطوح عالی تاکید دارد و در همین راستا روسای جمهور دو کشور تماس نزدیکی با همدیگر دارند.

 

وی در پایان ضمن اشاره به تحریمهای ظالمانه آمریکا گفت: ما شاهد این هستیم که در دوره همه‌گیری ویروس کرونا، آمریکا دایره تحریمهای ظالمانه خود را علیه برخی کشورها و جمهوری اسلامی ایران گسترش داده است، ما با این تحریمها مخالف هستیم و این را در همه مجامع بین‌المللی بیان کرده‌ایم.

 

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی نیز در این تماس تلفنی ضمن تشکر از تبریک صمیمانه عید قربان و تبریک متقابل این عید بزرگ اسلامی، ابراز امیدواری کرد که با برطرف شدن وضعیت اضطراری ناشی از کرونا شاهد برگزاری باشکوه‌تر اعیاد اسلامی در دو کشور باشیم.

 

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به طی شدن مقدمات تشکیل گروه دوستی پارلمانی با ترکیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما مصمم هستیم گروه دوستی پارلمانی با ترکیه را هر چه سریع‌تر تشکیل دهیم و همکاری‌های پارلمانی فی‌مابین را از این طریق توسعه بخشیده و تقویت کنیم.

 

وی در ادامه بر اهمیت توسعه مبادلات اقتصادی ایران و ترکیه و رفع موانع ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا گفت: ویروس کرونا موجب کاهش مراودات اقتصادی کشورها شد اما می توان با رعایت پروتکلهای بهداشتی، مناسبات تجاری را بیش از پیش تقویت نمود و از زیان تجار و بازرگانان دو طرف جلوگیری کرد.

 

وی با اشاره به توانمندی کادر درمان و سلامت در ایران افزود: علیرغم تحریم‌های غیرانسانی آمریکا، برنامه های درمانی و بهداشتی را با موفقیت عملیاتی کرده‌ایم و تجارب ارزشمندی در این حوزه بدست آورده ایم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن استقبال از تقویت همکاریهای همه جانبه با ترکیه ابراز امیدواری کرد که ارتباطات دو کشور در مجامع بین‌المللی و منطقه ای گسترش یابد و به ویژه همکاری‌های فی‌مابین در قالب نشست آستانه تداوم یابد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار