سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

#لبيك_يا_خامنه_اي همچنان با اختلاف زياد ترند نخست توئيتر فارسي

#لبيك_يا_خامنه_اي همچنان با اختلاف زياد ترند نخست توئيتر فارسي #لبیک_یا_خامنه_ای همچنان با اختلاف زیاد ترند نخست توئیتر فارسی است
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر  کارزار توئیترى «لبیک یا خامنه ای» که از صبح امروز و در آستانه عید سعید غدیر خم آغاز شد، در ساعات ابتدایى توانست کلیدواژه #لبیک_یا_خامنه_ای را ترند نخست توئیتر فارسى کند

  اکنون و پس از گذشت نزدیک به ده ساعت از آغاز این کارزار، ده ها هزار کاربر مشارکت کننده، بیش از ٢٥٠ هزار پست توئیترى را از تصاویر، فیلمها، سخنان و مواضع رهبر انقلاب همراه با دلنوشته های خود منتشر کرده اند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار