زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

انتقاد شدید جوبایدن از ترامپ در مقابله با بحران شیوع کرونا

نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از عملکرد ترامپ در مقابله با شیوع ویروس کرونا به شدت انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن»، نامزد نهایی حزب دموکرات آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور با انتقاد از عملکرد ترامپ در مقابله با بحران شیوع کرونا نوشت: واقعیت این است که ترامپ می‌توانست از ماه‌ها پیش برای مهار این همه گیری اقدام کند. بدیهی است که او هنوز درس نگرفته است. ترامپ به نادیده گرفتن هشدارهای کارشناسان بهداشت و سلامت ادامه می‌دهد و هزینه آن را همه ما می‌دهیم.

 

بایدن در توئیت دیگری آمار کرونا را در ایالت آریزونا مورد اشاره قرار داده و با استناد به آن و افزایش شمار مرگ و میرها و مبتلایان به کرونا عملکرد ترامپ در مقابله با کرونا را به شدت زیر سوال برده است.

 

شیوع کرونا در آمریکا در برخی از ایالت‌ها به گونه بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.

 

بر اساس اخباری که از سوی خبرگزاری‌ها منتشر شده، تنها در ایالت فلوریدا ظرف ۲۴ ساعت بیش از ۱۵ هزار مورد جدید از ابتلاء به ویروس کرونا به ثبت رسیده است.

 

این در حالی است که بیشترین میزان ابتلای روزانه در آمریکا متعلق به ایالت کالیفرنیا است.

 

عملکرد ترامپ در مقابله با بحران کرونا در آمریکا با انتقادات زیادی روبرو شده و پیش از این نیز «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که ترامپ مثل فردی می‌ماند که نمی‌خواهد مسیر درست را بداند و بر حرف اشتباه خود اصرار دارد. رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود که ترامپ در مقابل دانشمندان می‌ایستد و بر ادعای اشتباه خود تاکید می‌کند.

 

مهر

کلمات کلیدی: جو بایدن
ارسال نظر