نعیم قاسم: زمان پاسخ به جنایت ترور شهید الطباطبائی را مشخص می‌کنیم واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه

تاکید شورای شیوخ قبایل سوری بر وحدت ملی برای مقابله با فتنه انگیزی اشغالگران آمریکایی

شورای شیوخ و بزرگان قبایل سوریه بر حفظ وحدت همه اقوام و طوائف سوری برای مقابله با فتنه‌انگیزی‌های اشغالگران آمریکایی و مقاومت برای اخراج آنها از خاک سوریه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای شیوخ و بزرگان قبایل سوریه بر ضرورت یکپارچگی صفوف شهروندان سوری علیه اشغالگری آمریکا و ترکیه در سوریه تاکید کردند و گفت جنایت ترور برخی از چهره‌های قبایل و عشایر عربی در دیر الزور  در راستای تلاش اشغالگران آمریکایی برای فتنه انگیزی میان اعضای عشایر و قبایل عربی در این منطقه است.

 

شورای شیوخ و بزرگان قبایل سوریه در بیانیه‌ای جنایت ترور برخی چهره‌های قبیله‌ای یا عشایر عربی در دیر الزور (منطقه استقرار نظامیان آمریکایی و شبه نظامیان آن در شرق سوریه) را محکوم و تاکید کرد: این روش کثیف و نفرت انگیز در راستای تلاش اشغالگران آمریکایی برای فتنه انگیزی میان فرزندان عشایر و قبایل عربی این منطقه است، سیاستی که همه اشغالگران دنبال می‌کنند و نمونه آن در عراق است که در آنجا آمریکا کارنامه بلندی از جنایات برای ایجاد فتنه قومی-مذهبی دارد.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)در این بیانیه آمده است: در راستای انجام وظیفه شورای قبایل برای حفظ صلح مدنی، ما از مردم خود در دیر الزور می‌خواهیم دوشادوش یکدیگر در جبهه‌ای واحد علیه اشغالگران آمریکایی بایستند، چرا مسئولیت شهادت فرزندان و چهره‌های قبایل متوجه آمریکاست.

 

بر اساس این بیانیه از فرزندان عشایر دیر الزور خواسته شده فریب شایعات و سخنان فتنه انگیزانه را نخورده و تلاش خود را متوجه افزایش آمادگی مقاومت مردمی علیه اشغالگران آمریکایی کنند که برای چپاول منابع سرزمین و نقض حاکمیت سوریه وارد این کشور شدند.

 

شورای قبایل سوریه همچنین، تحکیم مقاومت مردمی علیه اشغالگران ترکیه را نیز خواستار شد و گفت: از  طریق اتحاد عربی-کُردی و مقاومت یکپارچه ملی تا آزادسازی آخرین وجب از خاک پاک وسوریه مبارزه  می‌کنیم.

 

از سوی دگیر قبیله «الشرابیین» در استان «الحسکه» هم از قبایل و عشایر عربی خواست با یکدیگر برای اخراج همه نظامیان اشغالگر از همه خاک سوریه متحد شوند.

 

این قبیله هم ترور چهره‌های دو قبیله العکیدات و البکار در استان دیر الزور را توطئه آمریکا برای فتنه انگیزی و از بین بردن انسجام ملی خواند و همبستگی خود را با این دو قبیله برای بازگشت امنیت و ثبات به سوریه اعلام کرد.

 

استان دیر الزور در مقطع اخیر هم شاهد تظاهرات مردمی در اعتراض به رفتار شبه نظامیان کُرد تحت حمایت نظامیان  آمریکاست که با غارتگری اموال و سرقت فرزندانشان آنها را ستوه آمده اند.

 

فارس

کلمات کلیدی: شورای شیوخ سوریه
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار