سکسکه هم به علائم کرونا اضافه شد-راهبرد معاصر

سکسکه هم به علائم کرونا اضافه شد

مهمترین علائم ابتلا به کرونا تا به امروز تب، سرفه، درد بدن، از دست دادن حس بویایی و چشایی و سر درد بود ما به تازگی سکسه هم به عنوان علامت ابتلا به کرونا معرفی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۰۰

به گزارش راهبر معاصر مهمترین علائم ابتلا به کرونا لیستی دارد که به تازگی به مرود عجیب و غریب به ان اضافه شده است. مختتصان اعلام کرده اند که سکسه غیر عادی و مداوم هم می تواند از علائم ابتلا به کرونا باشد.

این موضوع پس از بررسی وضعیت یک بیمار 62 ساله توسط متخصصان آمریکایی بود. تست کرونا این مرد 62 ساله بدون هیچ علامتی پس از 4 روز سکسه مداوم مثبت اعلام شده است.  علاوه بر این این بیمار دچار کاهش وزن شدید شده و پس از تحمل سکسکه های شدید به بیمارستان مراجعه کرده بود که پ س آز آزمایش مشخص شد به کرونا مبتلا شده است.

جالب این که با این که این فرد دارای بیماری زمینه ای دیابت بوده اما هیچ اثری از تب یا التهاب ریه در او دیده نمی شود.

 

سکسکه و کرونا

سکسکه یک وضعیت غیر ارادی است و می‌تواند توسط غذا‌های خاصی که میل می‌کنیم، برانگیخته شود، احساسات شدید مانند هیجان یا استرس تاثیر زیادی در ایجاد سکسکه دارند.

پزشکان هنگام مراجعه این مرد به بیمارستان، با بررسی علائم حیاتی‌اش، تب او را ۳۷ درجه سانتیگراد و ضربان قلبش را ۹۶ اعلام کردند، سپس آن‌ها با انجام اسکن متوجه غیرعادی بودن وضعیت ریه او شدند، این امر سبب شد تا آن‌ها برای حصول اطمینان بیشتر اقدام به انجام آزمایش کرونا کنند که بر اساس آن مشخص شد این فرد به این ویروس مبتلا شده است.

 

 

سکسکه هم به علائم کرونا اضافه شد

تاکنون علائم رایج کووید ۱۹ تب، سرفه، درد بدن، از دست دادن حس بویایی و چشایی بوده که به تازگی سردرد هم به این لیست اضافه شده است؛ و حالا با این مورد جدید، متخصصان اعلام کردند سکسکه غیر عادی و مداوم هم می‌تواند از علائم ابتلا به ویروس کرونا باشد.

 

این یافته‌ها نشان می‌دهد ویروس کرونا بسیار پیچیده‌تر از آن است که قابل پیش بینی باشد، بنابراین لزوم رعایت اصول بهداشتی مانند استفاده از ماسک و شستن مرتب دست‌ها و حفظ فاصله اجتماعی هر چه بیشتر احساس می‌شود.

 

 

علائم جدید ویروس کرونا چیست؟

 

 

سازمان بهداشت جهانی فهرست علائم را از نظر شدت، شامل سایر علائم احتمالی نظیر ورم، جوش یا رنگ­ پریدگی انگشتان دست و پا و از دست دادن توانایی حرکت یا تکلم، دسته­ بندی می­ کند.

 

از جمله شایع­ترین علائم:

تب

سرفه‌­ی خشک

خستگی

علائمی که کم­تر شایع است:

کوفتگی و درد

گلودرد

اسهال

ورم

 

سکسکه هم به علائم کرونا اضافه شد

سردرد

از دست دادن بویایی یا چشایی

جوش زدن پوست یا رنگ­ پریدگی انگشتان دست و پا

علائم جدی:

به سختی نفس کشیدن یا کم ­آوردن نفس

درد یا فشار روی قفسه­ ی سینه

از دست دادن توانایی حرکت یا تکلم

متخصصان پوست نیز به بیماری پا که تحت عنوان «انگشت پای کووید» نامیده می ­شود توجه کرده ­اند. در این وضعیت انگشتان پا قرمز می ­شود، می­ سوزد و گاهی به خارش می ­افتد که شبیه به سرمازدگی است (وضعیتی که پزشکان معمولا در انگشت دست و پای کسانی مشاهده می­ کنند که ساعت ­های طولانی در هوای سرد مانده باشند).

 

به­ گفته­ ی مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، درصورت مشاهده­ ی علائم زیر فورا باید تحت مراقبت­های پزشکی قرار گرفت:

 

مشکل در تنفس

درد یا فشار مداوم روی قفسه­‌ی سینه

گیجی

ناتوانی در هوشیاری یا هوشیار ماندن

کبودی لب یا صورت

گرچه مرکز کنترل و پیشگیری بیماری می ­گوید این فهرست شامل تمام علائم احتمالی نیست و با کشف اطلاعات بیشتر درمورد ویروس کرونا به روز رسانی خواهد شد، فهرست کامل علائم کلیدی در حال حاضر شامل موارد زیر است:

 

تب یا لرز

سرفه

تنگی نفس یا اختلال در تنفس

خستگی مفرط

کوفتگی عضلات یا بدن

سردرد

از دست دادن حس بویایی یا چشایی

گلودرد

گرفتگی یا آبریزش بینی

حالت تهوع یا استفراغ

اسهال

 

راه‌­های پیشگیری از ویروس کرونا

اگرچه هیچ واکسنی برای پیشگیری از کووید-19 وجود ندارد، شما می­توانید اقداماتی برای کاهش خطر ابتلا انجام دهید. سازمان بهداشت جهانی و مرکز کنترل و پیشگیری بیماری برای جلوگیری از ابتلا به کووید-19 اقدامات زیر را پیشنهاد داده­ اند:

 

 

سکسکه هم به علائم کرونا اضافه شد

از مهمانی­ های بزرگ و تجمعات انبوه بپرهیزید.

با افراد مریض یا دارای علائم تماس نزدیک برقرار نکنید (تا 2 متر فاصله بگیرید).

تا حد امکان در خانه بمانید و به­ خصوص اگر خطر بروز بیماری جدی در شما بالاست، بین خودتان و دیگران (تا 2 متر) فاصله ایجاد کنید. یادتان باشد ممکن است بعضی از افراد بدون داشتن علائم یا اطلاع از ابتلا به کووید-19، دچار این بیماری باشند و آن را به دیگران منتقل کنند.

دستان خود را مرتبا به مدت 20 ثانیه با آب و صابون بشویید یا از مایع ضدعفونی­ کننده­ ی حاوی الکل 70% استفاده کنید.

در مکان­ های عمومی، مانند خواروبارفروشی، که اجتناب از تماس نزدیک با دیگران دشوار است ماسک بزنید (به­ خصوص در مکان­ هایی که شیوع بیماری در آن بیشتر بوده است). از ماسک پارچه ­ای غیر جراحی استفاده کنید- ماسک جراحی و N95 باید در اختیار پرستاران و پرسونل پزشکی قرار گیرد.

هنگام عطسه یا سرفه جلوی دهان خود را با آرنج یا دستمال بپوشانید. دستمال آلوده را دور بیندازید. فورا دستان خود را بشویید.

به چشم، بینی و دهان دست نمالید.

درصورت بیماری، ظرف، لیوان، حوله، وسایل خواب و سایر موارد خانگی را از دیگران جدا کنید.

سطوحی که مرتب در معرض تماس قرار دارد، مانند دستگیره­ ی در، کلید چراغ، وسایل الکترونیکی و پیشخوان ­ها، را هر روز تمیز و ضد عفونی کنید.

اگر مریض هستید، در خانه بمانید و به محل کار یا مدرسه نروید. فقط برای دریافت مراقبت­ های پزشکی از خانه خارج شوید. اگر بیمار هستید، از وسایل نقلیه­ ی عمومی، تاکسی و سوار شدن در یک ماشین بپرهیزید.

 

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار