اطلاعیه مهم  آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم لغو امتحانات نهایی هرمزگان در روز سه‌شنبه سی تیر ۱۴۰۵ اختلال در فیس بوک و اینستاگرام خبر مهم هواشناسی برای تهرانی‌ها؛ دمای هوا کاهش می‌یابد؟ فروش سوالات آزمون دستیاری با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان! / وزارت بهداشت هشدار داد تشریح جزئیات برگزاری امتحانات نهایی واریز معوقات معلمان حق التدریس ۱۴۰۵ / جزییات تسویه مطالبات ۲۶ هزار فرهنگی ماجرای تذکر حجاب به یک دانشجو که کارمند دانشگاه را به دردسر انداخت/ چرا وزیر علوم ورود کرد؟ آمار مصدومان حملات هوایی آمریکا اعلام شد عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی اعدام شدند صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟ ورود قوه قضاییه به ماجرای اختلال بانکی/ خسارت مردم جبران می‌شود؟ لغو امتحانات نهایی استان‌های جنوبی ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ + زمانبندی جدید حکم قصاص قاتل شهید سلمان امیراحمدی اجرا شد 38 شهید در حملات ددمنشانه آمریکا به ایران در تیرماه

باران تابستانی در راه نیمه جنوبی کشور

باران تابستانی در راه نیمه جنوبی کشور طبق پیش بینی‌های سازمان هواشناسی کشور، باران در جنوب کشور به تدریج و به صورت رگبار پراکنده خواهد بارید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۰۵۸
به گزارش راهبد معاصر؛ طبق پیش بینی‌های سازمان هواشناسی، عمده بارش‌ها در ارتفاعات استان هرمزگان فارس، جنوب کرمان و جنوب شرق استان فارس و شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان است که در برخی ساعات میزان از بارش‌ها کاسته می‌شود.
 
 
طی امروز و فردا شاهد بارش‌های پراکنده در ارتفاعات البرز و البرز مرکزی و شهر‌های ساحلی دریای خزر هستیم، اما به مرور شاهد افزایش دما خواهیم بود. بارش‌های هم طی امروز و فردا در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان وجود دارد که زمینه ساز ایجاد خطر وقوع سیلاب در این استان‌ها می‌شود.
 
 
این هفته از میزان بارش‌های باران کاسته می‌شود و طی چند روز آینده شاهد روند افزایشی دمای ۴ تا ۸ درجه خواهیم بود که عمده این افزایش دما برای نوار شمالی کشور است.
 
تهران در طی چند روز آینده دمای ۳۲ تا ۳۳ درجه‌ای را تجربه خواهد کرد، اما با توجه به روند افزایشی دما سه‌شنبه و چهارشنبه شاهد افزایش دمای ۵ تا ۶ درجه‌ای و دمای ۳۷ و ۳۹ درجه‌ای را تجربه می‌کند. پدیده مواج بودن دریای عمان را طی این هفته خواهیم داشت و بنابراین توصیه می‌کنیم که مردمان جنوب کشور از تردد با شناور‌های کوچک و همچنین حرکت به سمت شرق دریای عمان پرهیز کنند.
 
 
گفتنی است طی سه روز آینده در ارتفاعات مرکزی و شرقی البرز رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار