پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد

گزارش ظریف به مجلس از وضعیت ارزهای بلوکه شده

سخنگوی برنامه و بودجه مجلس گفت: ظریف اعلام کرد، البته ما هم با استفاده از ابزارهای خود و عمق مسایل استراتژیک در منطقه اقتصاد خارجی خود را اداره می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 09
کد خبر: ۵۴۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره جلسه عصر امروز (19 مردادماه) کمیسیون متبوعش از بررسی موضوع استرداد ارزهای بلوکه شده کشور در بانک‌های کشورهای مختلف با حضور  محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و غلامرضا انصاری معاون اقتصادی وی خبر داد.

 

وی تصریح کرد: آقای ظریف در جلسه امروز درباره اقدامات وزارت امور خارجه در حوزه دیپلماسی اقتصادی گزارش به نمایندگان ارائه و تاکید داشت که وزارت خارجه و سفارتخانه‌های ما در شرایط تحریمی باید در حوزه دیپلماسی فعال‌تر عمل کنند، همچنین اقدامات و سیاست‌های ما در این شرایط به نحوی است که بتوانیم اقتصاد کشور بخوبی مدیریت شود.

 

مفتح اظهار کرد: سوالات و ابهاماتی را که در اذهان مردم نسبت به مسایل سیاست‌ خارجی کشور در حوزه اقتصادی وجود دارد را برای نمایندگان تشریح و در ادامه نمایندگان مجلس سوالات خود را در حوزه سیاسی و اقتصاد کشور در حوزه بین‌الملل مطرح کردند.

 

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: عمده پاسخ‌های وزیر امور خارجه حول این موضوع بود که رفتار کشورهای خارجی براساس منطق اقتصادی است، آنها سود و منافع بلند مدت را به عنوان مبنا در تعاملات خود با کشورهای دیگر قرار می‌دهند.

 

سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت:  ظریف اعلام کرد، البته ما هم با استفاده از ابزارهای خود و عمق مسایل استراتژیک در منطقه  اقتصاد خارجی خود را اداره می‌کنیم.

 

فارس

کلمات کلیدی: محمدمهدی مفتح
ارسال نظر