تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

تأمین کالاهای اساسی مردم در اولویت مجلس

تأمین کالاهای اساسی مردم در اولویت مجلس سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در مجلس اراده‌ای جدی و واقعی برای برخورد جدی در قبال کم کاری‌ها و سوءتدبیرها وجود دارد مصلحت اندیشی و تدابیر مقام معظم رهبری هم در این اقدامات لحاظ می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۲۱۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حسین فرهنگی در تبریز با اشاره به اولویت‌های مجلس یازدهم اظهار داشت: مسائل معیشتی ‌مانند تأمین کالاهای اساسی تأمین مسکن و ایجاد شغل با رونق تولید، از اولویت‌های مجلس بوده و ضمن این که هر حوزه‌ای مانند فرهنگ، دانش، بخش‌های کشاورزی، بازرگانی، شرکت‌های دانش بنیان و سایر بخش‌ها هرکدام اولویت‌های خودشان را دارند و اثبات موردی نفی اولویت‌های دیگر را نمی‌کند.
 
 
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، به مهم‌ترین اولویت‌های خود در خصوص پیگیری پروژه‌ها، مسائل ومشکلات حوزه انتخابیه نیز اشاره کرد و ادامه داد: فعلاً مساله مقابله با کرونا و آب موضوعات اساسی هستند و در ادامه هم حل مشکل تولید و توسعه واحدهای تولیدی، مساله راه‌ها، پیگیری موضوع قیر رایگان پروژه‌های عمرانی از دیگر اولویت‌ها است.
 
 
فرهنگی در پاسخ به دیگر سؤال تسنیم مبنی بر اینکه صبر مجلس در برابر دولت تا چه حدی است؟ حاشیه امن قوه مجریه را تا چه زمانی می‌دانید؟ یادآور شد: در مجلس اراده‌ای جدی و واقعی برای برخورد جدی در قبال کم کاری‌ها و سوءتدبیرها وجود دارد مصلحت اندیشی و تدابیر مقام معظم رهبری هم در این اقدامات لحاظ می‌شود.
 
 
وی در پاسخ به دیگر سؤال تسنیم مبنی بر اینکه برای بازگشت مجلس به جایگاه اصلی خود و رأس امور چه برنامه‌ای دارید؟ گفت: باید خود مجلس از جایگاه خود دفاع کند و حرمت خود را حفظ کند.
 
 
 
 
فرهنگی به برنامه‌های مجلس یازدهم برای جهش تولید نیز اشاره کرد و گفت: موضوع به طور جدی در دستور کمیسیون قرار دارد. بخشی از امور در دوره قبلی مجلس پیش رفت مثل تصویب قانون حداکثر حمایت از تولید داخلی که مجلس باید پیگیری کند تا انجام پذیرد. اقدامات جدیدی هم در پیش است.
 
 
نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به برنامه‌های برای کاهش پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع بیماری کرونا ابراز کرد: در اواخر دوره قبلی دو گزارش ارزشمند توسط کمیسیون ویژه تولید ملی داشت که قرائت و منتشر شد. معمولاً ستاد کرونا موارد را پیگیر است و اختیارات ویژه‌ای دارد.
 
 
فرهنگی به عملکرد اقتصادی دولت در شرایط ناشی از مشکلات کرونا نیز اشاره کرد و گفت: تا حدودی قابل قبول بوده است، یک ضعف که دولت دارد این است که اقلام بهداشتی به درستی در اختیار مردم قرار نمی‌گیرد. ضعفی هم گروه‌هایی از مردم دارند در عدم رعایت‌ها مانند رعایت نکردن ضوابط بهداشتی و عدم صرفه جویی‌ها در مصرف آب که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد تا این برهه را سپری کنیم./ تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار