رضایی: دشمن در موقعیتی نیست که بتواند به ایران حمله کند وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد عارف: در صورت حمله دشمن، برای آتش بس باید التماس کند پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد

جزئیاتی از تغییر طرح فروش نفت دولتی

پیگیری‌ها نشان می‌دهد طرح دولت که شبیه اوراق قرضه بود با مخالفت کارشناسی مجلس شورای اسلامی اصلاح شد و تبدیل به فروش نقدی نفت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 10
کد خبر: ۵۴۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، پیگیری‌ها نشان می‌دهد طرح دولت که شبیه اوراق قرضه بود با مخالفت کارشناسی مجلس شورای اسلامی اصلاح شد و تبدیل به فروش نقدی نفت شده است.

 

 مقابله با تحریم نفتی، مدیریت انتظارات، تامین منابع مالی دولت و هدایت نقدینگی از اهداف این طرح خواهد بود. با این نگاه اصلاحاتی توسط مجلس شورای اسلامی بر روی طرح دولت اعمال شد تا به این اهداف نزدیک شود.

 

 این طرح موجب رونق بازار بورس انرژی خواهد شد؛ زیرا با اصلاحاتی که  از سوی مجلس شورای اسلامی صورت گرفته این طرح تبدیل به فروش نقدی نفت و تعهد دولت بر تحویل نفت شد. 

 

پالایشگاه های داخلی متعهد شدند نفت مردم را بخرند. بدین شکل که بعد از خرید و فروش این نفت توسط مردم تحویل پالایشگاهها میشود که این موضوع برای پالایشگاه کوچک از اهمیت زیادی برای رونق آن ها برخوردار است. مقرر شد جزییات این طرح در مجلس شورای اسلامی نهایی شود.

 

فارس

کلمات کلیدی: بورس نفت
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار